12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea vs. Severin, un meci al orgoliilor

Vâlcea vs. Severin, un meci al orgoliilor

Oficialii de la CSM Râmnicu Vâlcea apreciază că disputa lor cu FC Drobeta Turnu Severin nu este un adevărat derbi, considerând că gruparea severineană nu mai este o contracandidată la promovarea în primul eşalon fotbalistic. „Pentru noi este un meci foarte important. Jucăm acasă şi nu trebuie să pierdem puncte pentru a ne menţine sus în clasament. În mod normal, nu avem cum să nu câştigăm pentru că avem o echipă valoroasă, care joacă fotbal de calitate. Atmosfera este normală, ca înainte de orice meci. Nu simt o tensiune aparte la băieţi. Eu nu cred că FC Drobeta este o contracandidată la promovare. Noi avem o singură contracandidată serioasă, în opinia mea, şi aceasta este… CSM Râmnicu Vâlcea! Numai noi ne putem încurca singuri, altă formaţie nu poate. Veţi vedea!", a spus preşedintele executiv al vâlcenilor, Alin Trandafir. Oficialul grupării din Zăvoi consideră că transmiterea partidei la una dintre televiziunile de sport nu este un avantaj pentru CSM: „Nu este un avantaj. De ce ar fi? Pe noi nu ne interesează cine ne arbitrează. Şi apoi, dacă vor fi probleme în teren cu arbitrajul, ce mai contează că meciul va fi transmis înregistrat sau în direct?".

Vestea bună este că fotbaliştii de la CSM nu au restanţe financiare, dar nici nu vor avea o primă suplimentară pentru meciul de duminică: „Important este că suntem la zi cu banii. Jucăm cu echipa de pe locul cinci. Pentru ce o primă suplimentară? Se joacă pe una obişnuită. Foarte important va fi sprijinul pe care băieţii îl vor avea din partea spectatorilor. Îi rugăm să vină în număr cât mai mare la meci. Numai aşa ne pot ajuta", a mai spus oficialul vâlcean.

 

Mănescu: Mergem
la victorie!

 

Preşedintele-antrenor al grupării din Turnu Severin, Vasile Mănescu, este încrezător în şansele echipei sale. „Este un fel de derbi al Olteniei din Liga a II-a. Recunosc, întâlnim una dintre cele mai în formă echipe ale seriei noastre, dar să sperăm că va ieşi bine pentru noi. Îmi pare rău că am pierdut două puncte în meciul de acasă, de la Vânju Mare, cu Alba Iulia, mai ales că echipa noastră a jucat bine. Păcat însă că nu au fost fructificate ocaziile pe care le-am avut. Aşadar, mergem la Vâlcea pentru victorie! Un egal nu ne avantajează în lupta pentru promovare", a afirmat Vasile Mănescu.

În lotul severinenilor există câteva probleme de sănătate, portarul Barbu, Mitici şi Moutinho fiind, deocamdată, nerefăcuţi. Severinenii nu se pot baza nici pe portarul din Republica Moldova, Pînzaru. „Deşi este un meci important pentru noi, nu avem o primă specială pentru partida de la Vâlcea, doar pe cea din regulamentul de ordine interioară. Să vedem însă, până la ora meciului de duminică mai este timp", a precizat Vasile Mănescu.

Partida dintre cele două echipe oltene este programată duminică, de la ora 11.00 (înregistrat, ora 13.00, Sport.ro).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII