Acasă Sport Gabi Boldici - aniversare cu emoţii

Gabi Boldici – aniversare cu emoţii

-

Chiar în ziua meciului cu Serbia, secundul lui Piţurcă, Gabi Boldici (foto), îşi aniversează ziua de naştere, fostul portar al Ştiinţei împlinind sâmbătă 52 de ani. Pentru Gabi, această săptămână a fost tristă. Aflat la Constanţa cu lotul naţional pentru meciul tricolorilor de sâmbătă cu Serbia, fratele lui cel mare, Marin Boldici, a decedat luni seară, iar joi a fost înmormântat în Craiova.

Gabi Boldici a debutat la Universitatea în martie 1977, Titi Teaşcă fiind atunci antrenorul principal al oltenilor. Cu excepţia unei exilări la Chimia Râmnicu Vâlcea, Boldici a jucat în prima ligă numai pentru culorile alb-albastre ale echipei-fanion a Olteniei. A contabilizat 155 de jocuri în Divizia A. În palmaresul alb-albastru al lui Gabi figurează trei titluri naţionale (1980, 1981,1991) şi cinci cupe ale României (1977, 1978, 1981, 1983, 1991). În cupele europene a jucat cu Universitatea în 12 partide internaţionale. Ca antrenor, a fost la Electroputere, Universitatea, Steaua, Poli Timişoara şi la echipele naţionale (tineret, A). Atât la Steaua, cât şi la echipele naţionale, el a fost solicitat de Victor Piţurcă. Meciul de sâmbătă cu puternica echipă a Serbiei este un examen important al tricolorilor – jucători, antrenori, conducători. „Sunt optimist. Cred că putem învinge Serbia", a spus joi Gabi Boldici.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dr. Riza a pierdut procesul cu Spitalul de Urgenţă

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, miercuri, să respingă acţiunea formulată de dr. Mugur Riza împotriva Spitalului de Urgenţă Craiova.