15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Petre s-a reaccidentat

Ovidiu Petre s-a reaccidentat

Mijlocaşul Ovidiu Petre a părăsit mai devreme antrenamentul susţinut miercuri seară de echipa naţională, după ce i s-a infectat o bătătură şi nu s-a mai putut pregăti alături de ceilalţi tricolori, însă este exclusă plecarea lui din cantonament. Jucătorul a fost consultat imediat de medicul naţionalei şi, potrivit directorului Departamentului de Comunicare al FRF, Paul Zaharia, se exclude scoaterea lui din calcule pentru jocul cu Serbia.
„Ovidiu Petre are o bătătură infectată la degetul mic al piciorului drept şi de aceea a fost nevoit să părăsească antrenamentul. Două lucruri se exclud în acest moment: o recidivă la accidentarea de la Piteşti şi plecarea lui din cantonamentul de la Constanţa“, a declarat, pentru NewsIn, Paul Zaharia.
Ovidiu Petre s-a antrenat miercuri seară, împreună cu ceilalţi tricolori, aproximativ o oră, după care a plecat la vestiar, unde a fost consultat de medicul Pompiliu Popescu. Stelistul s-a accidentat în meciul cu FC Argeş, de vinerea trecută, şi nu a efectuat primul antrenament al naţionalei de după reunirea de luni, medicul Pompiliu Popescu dându-şi marţi acordul pentru menţinerea lui în cantonament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS