Acasă Sport Doliu în familia Boldici

Doliu în familia Boldici

-

Marin Boldici, fratele cel mare al lui Gabi Boldici – antrenor secund al naţionalei României – a încetat din viaţă ieri-dimineaţă. Gabi a primit vestea cumplită privind trecerea în nefiinţă a fratelui său la Constanţa, acolo unde el se află de luni seară cu tricolorii pentru meciul capital de sâmbătă cu naţionala Serbiei din preliminariile CM 2010, sâmbătă fiind şi ziua de naştere a secundului naţionalei. Dintre cei patru fraţi Boldici în viaţă, pe lângă Gabriel (din staff-ul naţionalei A), mai este cunoscut în lumea fotbalului şi Cristea (antrenorul principal al liderului seriei a 4-a a Ligii a III-a, Gaz Metan CFR Craiova).

ȘTIRI VIDEO GdS

3 COMENTARII

Horoscop

Berbec Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli...

Inspector de muncă, acuzat de luare de mită

Procurorii doljeni au reţinut un craiovean de 45 de ani, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Dolj. Anchetatorii susţin că inspectorul de muncă a cerut o mită de 1.500 de lei administratorului a două societăţi comerciale.