22.8 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSatelitul Universităţii rămâne cu punctele

Satelitul Universităţii rămâne cu punctele

Victorioasă cu 6-1 pe teren în faţa echipei CS Işalniţa, echipa-satelit a Ştiinţei nu s-a putut bucura după această reuşită. Imediat după meci, delegatul echipei din Işalniţa a făcut contestaţie, reclamând faptul că Universitatea nu a depus la raportul de joc lista cu fotbaliştii care au drept de a evolua doar pentru prima echipă.

Articolul 21, punctul 7 din ROAF spune: „La jocurile echipei de categorie inferioară delegatul clubului e obligat să anexeze la raportul de arbitraj, odată cu înscrierea jucătorilor şi oficialilor, şi lista cu cei 15 jucători care au drept de joc la echipa de categorie superioară, înregistrată la forul competent, pentru ca delegatul echipei adverse să o poată verifica, sau, după caz, să formuleze contestaţie. În cazul în care lista nu e anexată, meciul nu va avea loc, urmând ca echipa să piardă jocul cu 3-0".

Cum CS Işalniţa a cerut ieri anularea contestaţiei, Comisia de Competiţii din cadrul AJF Dolj, formată din Cornel Roman, Vergică Bărbuceanu şi Mihai Domenco, după aproximativ două ore de dezbatere, a decis ca rezultatul meciului Universitatea II – CS Işalniţa să rămână cel din teren, 6-1. „După retragerea contestaţiei, lucrurile s-au limpezit. Datoria noastră era să punem cap la cap cele petrecute, am analizat acest caz pentru liniştea noastră, nu să tăiem în carne vie, cum se credea. Rămâne rezultatul din teren", a afirmat Vergică Bărbuceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU