22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDeco a încheiat sezonul

Deco a încheiat sezonul

Mijlocaşul portughez al formaţiei Chelsea Londra, Deco, a suferit în partida cu Manchester City, de duminică, o nouă leziune la muşchii aductori. Managerul formaţiei londoneze, Guus Hiddink, a afirmat că, din cauza acestei accidentări, jucătorul lusitan ar putea rata finalul acestei stagiuni.
„După nici jumătate de oră, a acuzat dureri în zona coapsei care i-a făcut probleme şi în trecut. Sper să se recupereze cât mai repede, deşi am dubii cu privire la şansele lui de a mai juca în actualul sezon“, a spus Hiddink.
Deco a fost înlocuit în minutul 40 al întâlnirii pe care echipa sa a câştigat-o duminică în faţa lui Manchester City, cu 1-0. Fostul fotbalist al lui FC Barcelona şi FC Porto a fost indisponibil în ultima perioadă din cauza problemelor medicale şi a ratat inclusiv dubla întâlnire cu Juventus, din optimile Ligii Campionilor.
Chelsea este în prezent pe locul doi în clasamentul Premier League, cu 61 de puncte, la egalitate cu FC Liverpool, la patru puncte în spatele liderei Manchester United, care are şi un meci mai puţin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS