27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStromajer este incert pentru meciul cu Deva

Stromajer este incert pentru meciul cu Deva

Atacantul sloven Jaka Stromajer nu a putut juca tot meciul pe care CSM Vâlcea l-a susţinut la Petroşani, contra Jiului. Vârful de atac al vâlcenilor s-a accidentat chiar la prima fază ofensivă a grupării din Zăvoi şi a rezistat până în minutul 27, atunci când a fost schimbat de Alin Artimon cu Răzvan Dobre. Stromajer va merge în această dimineaţă să facă un test RMN pentru a afla cât de gravă este accidentarea sa. Pe lista indisponibililor se mai află Vătavu şi Stanca, ambii ratând toate cele trei partide din returul campionatului. De asemenea, în partida de sâmbătă cu Mureşul Deva va lipsi şi Gârlă, care îşi ispăşeşte cea de-a doua şi ultima etapă de suspendare după eliminarea din meciul cu FC Bihor Oradea. Elevii lui Alin Artimon nu au primit liber după întâlnirea din Valea Jiului, duminică având program de refacere la baza sportivă din Zăvoi.

Artimon, mulţumit
cu un punct

 

Tehnicianul vâlcean spune că nu face încă prea multe calcule de promovare. „Nu mă interesează prea tare restul rezultatelor din seria noastră. Este mult prea devreme să facem calcule, importante sunt evoluţiile noastre. Toată lumea zicea că Alba Iulia este ca şi promovată, dar în numai două etape avantajul pe care-l aveau ei a fost anulat. Meciurile sunt echilibrate, rezultatele, imprevizibile. Important este că noi suntem neînvinşi şi că am plecat cu un punct de la Petroşani, în faţa unei echipe puternice. Am mai spus-o şi o repet, avem o echipă bună şi dacă prindem o zi bună este greu să ne bată cineva", a declarat Artimon.

Oficialii vâlceni consideră că arbitrajul de la Petroşani a fost corect, în ciuda faptului că tehnicianul gazdelor, Daniel Timofte, l-a acuzat pe Ovidiu Haţegan că nu a acordat o lovitură de la 11 metri. „Ştiu despre ce fază vorbeşte Timofte. Perianu a ieşit la unul dintre fotbaliştii Jiului, care l-a lobat. Despre penalti nu poate fi vorba pentru că faza a fost în afara careului. Se putea acorda lovitură liberă, dar faza a fost neclară. Oricum, per ansamblu, arbitrajul a fost corect", susţinea ieri Florin Verigeanu, directorul general al echipei din Zăvoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS