14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTata Jean a pus tunurile pe centralul Alexandru Tudor

Tata Jean a pus tunurile pe centralul Alexandru Tudor

„Fluieraşul" bucureştean a pus umărul la victoria echipei FC Vaslui la Bistriţa, scoţându-l astfel din sărite pe „Lord".

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, l-a criticat dur pe arbitrul Alexandru Tudor, pe care l-a acuzat de rea-voinţă, şi a anunţat că va face memoriu împotriva acestuia în urma meciului de sâmbătă, cu FC Vaslui. Formaţia moldoveană, care este antrenată de Viorel Moldovan şi care îl are ca patron pe „sperietoarea arbitrilor", Adrian Porumboiu, a învins la Bistriţa, cu 3-0, prin golurile marcate de Wesley (‘43 – penalti) şi Kirowski (‘85, ‘89). În acest meci, Alexandru Tudor a acordat gazdelor cinci cartonaşe galbene şi unul roşu (Silvăşan, ‘75), în timp ce oaspeţii au scăpat fără nici un avertisment.

„Nu m-am aşteptat niciodată ca Tudor să dea dovadă de atâta rea-voinţă. O să-l recuz pe viitor de fiecare dată. Aş prefera să nu-l mai văd în viaţa mea. În mod sigur voi face memoriu şi vom merge la comisie", a spus Jean Pădureanu la GSP TV.

Preşedintele bistriţenilor a explicat că poate înţelege că Tudor a greşit la faza penaltiului acordat, însă nu poate accepta modul în care arbitrul a dat cartonaşele, reproşându-i că oaspeţii nu au primit nici o penalizare.

„Horoba este tâmpit
şi de rea-credinţă!"

 

Jean Pădureanu nu l-a iertat nici pe directorul sportiv al clubului Gloria Bistriţa, Ioan Horoba, care a spus că penaltiul acordat formaţiei FC Vaslui a fost corect: „Dacă aşa a spus înseamnă că e un tâmpit şi de rea-credinţă!".

Preşedintele Gloriei a reafirmat că va merge în continuare pe mâna antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, în ciuda parcursului slab al echipei. „Nu se pune niciodată problema schimbării lui Sabău", a precizat Pădureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS