13.9 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Ştiri pe scurt

Gaz Metan a luat patru puncte Timişoarei

 

FC Timişoara a reuşit sâmbătă doar o remiză albă cu Gaz Metan Mediaş, deşi pe teren s-au întâlnit echipa cu cele mai multe goluri marcate şi formaţia cu cele mai multe goluri primite în acest sezon al Ligii I. După ce în meciul tur a învins cu 5-1, formaţia antrenată de Cristian Pustai a adunat în total patru puncte din întâlnirile cu FC Timişoara, fiind singura echipă care a reuşit această performanţă până în prezent. La partidă a asistat şi fostul mare internaţional român Gheorghe Hagi, venit special pentru a-l urmări pe fostul său secund de la Galatasaray şi FC Timişoara, Gabi Balint, actualmente principal la gruparea bănăţeană. În schimb, patronul formaţiei „viola", Marian Iancu, nu a fost prezent.

Buzoienii le-au dat cu firma
în cap oţelarilor

 

Gloria Buzău a învins sâmbătă în deplasare, scor 2-1, formaţia Oţelul Galaţi, şi a obţinut prima victorie în Liga I după mai mult de zece luni, ajungând la 6 puncte în clasament. „Oţelarii" au deschis scorul prin Viglianti (‘34), Axente a egalat trei minute mai târziu, buzoienii obţinând victoria graţie autogolului lui Cârjă (‘70). Să remarcăm că oaspeţii au beneficiat şi de un penalti, irosit însă de Axente, care a şutat peste transversală.

Ultimul succes în Liga I al Gloriei Buzău a fost consemnat pe 3 mai 2008, în faţa Universităţii Craiova, într-un joc din etapa a 33-a. În deplasare, ultima victorie a fost obţinută la Universitatea Cluj, scor 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS