12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVăsuică merge la Galaţi cu băieţii

Văsuică merge la Galaţi cu băieţii

Antrenorul celor două echipe de volei de la SCM-U Craiova, Bertholt Văsuică, a hotărât că sâmbătă va sta pe banca tehnică a formaţiei masculine, care joacă la Galaţi, cu CSSU, în meciul doi din faza secundă a play-off-ului Diviziei A2.

Oltenii, neînvinşi în acest sezon, au câştigat primul meci din Bănie cu 3-0 (25-22, 25-19, 26-24), iar dacă se impun şi la Galaţi, vor obţine calificarea la turneul de promovare. Dacă partida va fi câştigată de echipa moldoveană, se va juca al treilea meci, pe 21 martie, în Bănie.

Echipa feminină de volei de la SCM-U joacă tot sâmbătă la Sibiu, cu CSM din localitate, într-un meci din cadrul ultimei runde a sezonului regulat din Divizia A1. Cu locul nouă asigurat, oltencele, care vor fi îndrumate de pe bancă de antrenoarea secundă Puşa Dina, vor afla la finalul acestei runde cu cine vor juca în play-out. SCM-U va întâlni în play-out ocupanta locului 12, ultimul, una dintre formaţiile CSM Sibiu, CSM Lugoj şi Rapid Bucureşti. În partea inferioară a clasamentului, situaţia se prezintă astfel: 9. SCM-U Craiova – 26 p; 10. CSM Lugoj – 24 p; 11. Rapid Bucureşti – 24 p; 12. CSM Sibiu – 23. CSM Lugoj are meci acasă cu Tomis Constanţa (locul doi), iar Rapid Bucureşti, în deplasare, cu Dacia Mioveni (locul opt), formaţie antrenată de fostul antrenor al SCM-U, Adrian Cotoranu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS