16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMichael Baird se întoarce în infirmerie

Michael Baird se întoarce în infirmerie

Australianul s-a accidentat din nou şi nu va putea ajuta Universitatea în meciul de la Constanţa.

„Jucăm cu echipa pe care o avem la dispoziţie", a spus antrenorul Nicolo Napoli după semieşecul cu Gloria Bistriţa, lăsând să se înţeleagă că este nemulţumit de lotul său, şi în special de faptul că nu se poate baza pe mai mulţi atacanţi. Revenirea lui Baird, anunţată la începutul săptămânii, îi mai dădea ceva speranţe lui Napoli, însă ieri acesta a primit o nouă lovitură. Baird a suferit o ruptură musculară la coapsa stângă şi nu va putea evolua încă o lună.

Spre finalul antrenamentului de marţi seară, Baird a şutat într-o minge şi a simţit o durere. Ieri-dimineaţă, autralianul a mers cu doctorul echipei, Claudiu Stamatescu, şi a făcut o ecografie, care a evidenţiat faptul că atacantul Ştiinţei a suferit o ruptură fibrilară. Conform doctorului Stamatescu, această accidentare nu are nimic în comun cu cea trecută, jucătorul fiind complet refăcut după operaţia de menisc suferită în iarnă. Stamatescu susţine că Baird ar putea să se refacă după această accidentare în aproximativ o lună, urmând să piardă, în afară de partida cu Farul, şi meciurile cu CFR Cluj şi Oţelul.

„Săpăligă“ atenţionează

Neînvinşi de 14 ani pe propriul teren, constănţenii speră să păstreze tradiţia şi să câştige duminică meciul cu Universitatea, deşi Ion Marin, antrenorul „rechinilor", a tras un semnal de alarmă, atenţionând că meciul nu este dinainte tranşat. „Tradiţie sau nu, trebuie să ne luăm punctele. Sper să se facă 15 ani de când oltenii nu au mai învins la Constanţa, să aibă ce să ţină minte", a declarat antrenorul Ion Marin. Având drept obiectiv cele trei puncte, „marinarii" vor miza totul pe ofensivă. „Săpăligă" ar putea apela, pe lângă cuplul de atacanţi Chico şi Alibec, la alţi doi jucători ofensivi pentru a umple golurile lăsate de Băcilă şi Voiculeţ, care sunt suspendaţi. Este vorba de Gerlem şi Pantelie, care vor evolua mijlocaş stânga, respectiv mijlocaş dreapta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII