16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon: Am eu faţă de prostuţ, dar nu sunt aşa

Artimon: Am eu faţă de prostuţ, dar nu sunt aşa

Tehnicianul Clubului Sportiv Municipal, Alin Artimon, spune că nu a avut intenţia de a scoate echipa de pe teren după eliminarea lui Gârlă, în meciul cu FC Bihor (scor 2-1). „Am eu faţă de prostuţ, dar nu sunt aşa. Am vrut să pun presiune pe arbitru, pe jucătorii mei, pe ai oaspeţilor. Normal că nu scoteam echipa de pe teren. Uite că mi-a ieşit şi am câştigat", a comentat Artimon. Acesta spune că şi-a simţit elevii tensionaţi încă dinainte de începerea meciului: „Erau mult prea concentraţi la meci, în vestiar. Nu vorbeau între ei, nu ziceau nimic. Le-am spus că nu au motive să fie aşa, că avem cea mai bună echipă din serie şi nu ne poate bate nimeni. Tensiunea s-a văzut în prima repriză, atunci când nu ne-a ieşit mai nimic. Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc. Trebuie să studiem atent acest meci, să nu mai repetăm greşelile făcute, pentru că nu vom putea avea mereu noroc".

Alin Artimon va afla astăzi câte etape va fi suspendat după eliminarea de sâmbătă şi îşi propune să nu mai comenteze arbitrajele. „Am multe de spus, dar, dacă mă apuc să vorbesc, probabil că voi sta în tribună până la finalul campionatului. Şi aşa voi fi suspendat câteva etape… Spun doar atât, îmi doresc şi eu astfel de arbitraje în deplasare, aşa cum are de ani buni Oradea. Am înţeles că la meci a fost şi preşedintele CCA, Gheorghe Constantin. Dacă nu venea, probabil că putea fi şi mai rău pentru noi", a adăugat antrenorul echipei din Zăvoi.

Imediat după meci, directorul sportiv al vâlcenilor, Florin Verigeanu, a urmărit înregistrarea fazei în urma căreia a fost eliminat Gârlă. „Nu se întâmplă nimic. Arbitrul fluieră, un fotbalist de-al lor se loveşte de piciorul lui Gârlă şi ambii cad. Pentru ce să-i dea cartonaş roşu? Nici măcar galben nu merita", a susţinut Verigeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS