22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie, nervi, valiză

Victorie, nervi, valiză

Liga a II-a

CSM Vâlcea    –    FC Bihor Oradea        2-1
Stadion: „Municipal“, spectatori: 2.000.
Au marcat: Stromajer (‘52), Orac (‘80) / Bucur (‘40).
CSM: Perianu – Pasăre (‘65,  Mihuţ), C. Dinu, Kutlacik, Goge – I. Popa, S. Popescu, Gârlă, R. Dobre (‘70, D. Orac) – Câju (‘83, Săceanu), Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.
FC Bihor: Szasz – Ţârcă, Şomodean, Muscă, D. Sânmărtean (‘83, R. Radu) – Da Silva, Opriceană, Berca (‘72, Florea), Bucur – Novak (‘67, Butuc), Jeferson.Antrenor: Zoltan Vig.
Cartonaş roşu: Gârlă (‘54)
Au arbitrat: C. Baboia – I. Mârţ,  I. Babadac.

 Vâlcenii nu au jucat strălucit în debutul meciului şi foarte rar au ajuns în apropierea careului oaspeţilor, aşezaţi pe trei linii. Mai mult, elevii lui Zoltan Vig au găsit soluţii la mijlocul terenului şi au dat impresia că pot produce surpriza. După un joc anost, FC Bihor a deschis scorul în minutul 40, atunci când Bucur a şutat norocos de la marginea careului, mingea a fost deviată şi a ajuns în plasa porţii apărate de Perianu. Din acel moment, oltenii au riscat şi au mizat totul pe cartea atacului. Puteau egala până la pauză, dar şutul lui Gârlă a fost respins în ultimul moment de Szasz. Atacurile vâlcenilor au continuat şi în debutul reprizei secunde. La şapte minute de la reluare, Stromajer a luat o acţiune pe cont propriu şi a egalat cu un şut puternic de la marginea careului. Peste numai două minute, gazdele au rămas în inferioritate numerică. După un fault obişnuit de joc, fotbaliştii au fost la un pas de o bătaie generală, dar centralul Baboia a intervenit şi a calmat spiritele fără a dicta o sancţiune disciplinară. A fost tentat să dea drumul la joc, dar a fost chemat la margine de asistentul Irina Mârţ, apoi l-a eliminat pe Gârlă. Decizia a inflamat spiritele, Artimon a intrat în teren şi le-a făcut semn de retragere elevilor săi, fiind şi el eliminat. Cu un jucător mai puţin, CSM a continuat să atace în valuri, ratând alte ocazii importante de a marca. Artimon a fost inspirat şi l-a aruncat în luptă pe Daniel Orac. La prima sa acţiune importantă, fotbalistul împrumutat de la Pandurii a primit o pasă în adâncime de la Câju, a făcut un stop perfect şi l-a executat cu sânge rece pe Szasz. Până la final s-a jucat pe contre, dar rezultatul final a fost 2-1 pentru vâlceni, care au început perfect returul de campionat. „Un fotbalist de la CSM a aflat de la un adversar că Oradea a avut promisă o valiză pentru un rezultat bun în Zăvoi. Eu asta am aflat, nu ştiu dacă este zvon. Mă bucur că am învins în aceste condiţii speciale. Despre arbitraj aş putea spune multe, dar mă abţin pentru că şi aşa voi fi suspendat trei-patru etape. Celor de la Oradea le doresc să aibă succes pe viitor la valize şi borsete“, a declarat la sfârşitul meciului tehnicianul Alin Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS