13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Scurte ştiri

Mihai Trăistariu va cânta în duet cu C.C. Catch
Celebra artistă a anilor ‘80 – C.C. Catch va concerta pentru prima data în România pe 11 aprilie 2009, de la ora 19.00. Organizatorii evenimentului, Project Events şi Bestevent, i-au propus cântăreţei ca în deschiderea spectacolului de la Sala Palatului din Bucureşti să cânte solistul Mihai Trăistariu.
Aceasta a fost încântată de idee şi chiar a dorit să interpreteze în duet cu Mihai o melodie din repertoriul ei. Pentru Mihai Trăistariu e o onoare şi o bucurie imensă să cânte pentru prima dată în România în deschiderea concertului unui artist de talie mondială. În trecut, el a mai avut ocazia să apară pe aceeaşi scenă cu vedete internaţionale, însă în alte ţări. În Letonia, în 2007, a fost invitat să cânte în acelaşi concert cu Michael Bolton şi Stevie Wonder. Atunci, Mihai a interpretat în duet cu Stevie Wonder piesa acestuia „I just call to say I love you“. Tot în 2007, Mihai a participat în Grecia la concertul lui DJ Bobo. În vară lui 2008, a cântat în Rusia, cu celebra artistă rusoaică Alla Pugaciova, şi a apărut într-un spectacol dedicat Eurovision-ului, alături de Dana Internaţional. În acelaşi an, a cântat în Grecia în acelaşi spectacol cu celebrele Elena Paparizou şi Anna Vissi.

Heidi Klum, în formă cu ajutorul familiei
Celebrul topmodel german Heidi Klum nu are nevoie de dietă pentru a se menţine în formă. „Nu am fost niciodată tipul de persoană care ţine diete. Dar, când am început să fac modeling, am ştiut că trebuie să fiu atentă la ceea ce mănânc şi, de exemplu, am renunţat la şniţel vienez. Copiii mei reprezintă cel mai bun fitness şi sunt, desigur, ocupată cu soţul meu“, a mărturisit vedeta, care este mama a trei copii. În ciuda faptului că a fost criticată de designerul german Wolfgang Joop, care a afirmat că Heidi e prea grasă, prea scundă şi că are sânii şi şoldurile prea mari, manechinul refuză să facă vreo cură de slăbire.

„La naiba, să PoveŞtim“, o rubrică marca Mircea Solcanu
„La naiba, să PoveŞtim“ este cea mai nouă rubrică de Acasă pe care telespectatorii o vor putea savura în cadrul emisiunii „Poveştiri de noapte“, începând de mâine, de luni până joi, de la ora 22.00. Mircea Solcanu va fi gazda perfectă pentru cele cinci minute ale rubricii, timp în care va comenta, în avanpremieră, cele mai picante ştiri din ziarele de a doua zi. Telespectatorii vor afla totul despre cele mai fierbinţi şi scandaloase noutăţi din lumea strălucitoare a vedetelor de pe plaiuri mioritice. Rubrica „La naiba, să PoveŞtim“ îi va avea în prim-plan pe protagoniştii celor mai recente scandaluri, despărţiri sau împăcări neaşteptate, iar Mircea, în stilul spumos care l-a consacrat, va întoarce pe toate feţele evenimentele mondene ale zilei ce urmează. El este încântat de noua postură şi abia aşteaptă să înceapă aventura. „Îmi doream o astfel de rubrică de foarte mult timp, este pe sufletul meu. Telespectatorii vor afla primii de la noi care este ştirea de primă pagină a ziarelor mondene de a doua zi. Plus că voi avea tot timpul ştiri noi, interesante, voi aduce telespectatorilor ultimele bârfe şi scandaluri din viaţa mondenă. Că nu-i showbiz ca showbiz-ul românesc, la naiba!“, a mărturisit zâmbind vedeta Acasă. Mircea Solcanu îi invită pe cei aflaţi în faţa micului ecran să intre, după încheierea emisiunii, pe site-ul www.acasatv.ro, unde, în exclusivitate pentru internauţi, va comenta şi alte subiecte fierbinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS