21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportInter a învins fără Chivu

Inter a învins fără Chivu

Campioana en-titre a Italiei a reuşit să ia trei puncte pe terenul formaţiei Genoa, fără Cristian Chivu în echipă, jucătorul român având de aproape două săptămâni mari probleme musculare.

Internazionale Milano, liderul campionatului italian, a învins, cu scorul de 2-0, în deplasare, pe Genoa, într-un meci din etapa a 27-a din Serie A. Şi la această partidă, la oaspeţi a lipsit internaţionalul român Cristian Chivu, care se confruntă cu probleme musculare. Inter a deschis repede scorul, în minutul 2, prin atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, şi şi-a majorat avantajul prin Balotelli în minutul 61. „Ibra“ a marcat 15 goluri în actuala ediţie a campionatului, 11 dintre ele fiind reuşite în deplasare. În urmă cu câteva zile, pe acelaşi stadion din Genova, Inter fusese învinsă cu 3-0 de Sampdoria în semifinalele Cupei Italiei. Pe Inter o aşteaptă miercuri o confruntare deosebit de dificilă la Manchester în manşa a doua a Ligii Campionilor, mai ales că românul şi Walter Samuel, alt fundaş central al „nerazzurrilor“, au şanse minime să joace. Mai mult, în meciul cu Genoa, alţi doi jucători ai Interului, Materazzi şi Burdisso, au părăsit terenul accidentaţi. În aceste condiţii, singurii apărători centrali apţi de joc din echipa lui Jose Mourinho sunt Cordoba şi Rivas.

Juve a câştigat derbiul cu Torino

În altă partidă din runda a 27-a a campionatului Italiei, Juventus Torino s-a impus cu 1-0 în faţa rivalei FC Torino. Juve a dominat partida de la un capăt la altul şi a reuşit golul victoriei în minutul 81, prin fundaşul Giorgio Chiellini, care a reluat cu capul în plasă o centrare a lui Pavel Nedved. A fost pentru a treia oară în ultimele patru meciuri când Juventus s-a impus în derbiul oraşului Torino. Antrenorul Claudio Ranieri a menajat câţiva jucători importanţi, printre care Del Piero, Trezeguet, Sissoko şi Pavel Nedved, ultimii doi intrând în repriza secundă, deoarece „Bătrâna Doamnă“ va juca un meci important în această săptămână, cu Chelsea, în manşa secundă a Ligii Campionilor. În Serie A, Juventus continuă să rămână pe locul al doilea, la şapte puncte în spatele liderului Inter.
AS Roma nu a reuşit să treacă pe teren propriu de Udinese, partida din capitala Italiei încheindu-se la egalitate, 1-1. Golul Romei a fost reuşit de Vucinic (61), iar pentru Udinese a înscris Felipe (55). Gazdele au evoluat în inferioritate numerică după ce Rossi a fost eliminat în minutul 68.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS