23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe înfruntă Interul lui „Mourinho“

Neagoe înfruntă Interul lui „Mourinho“

Gruparea din Severin este obligată să câştige cele trei puncte puse în joc, chiar dacă meciul este în deplasare, la Piteşti, şi asta pentru ca echipa lui Neagoe să-şi atingă obiectivul: promovarea în Liga I. „Primul joc a fost foarte important, dar nu am reuşit să obţinem decât o remiză în compania echipei din Cluj. Cel mai important este să învingem în meciul din deplasare, de la Piteşti. Ca şi în prima etapă, nu există decât varianta victoriei!“, a afirmat antrenorul Drobetei, Eugen Neagoe, care, din fericire, nu are probleme de efectiv. De partea cealaltă, tehnicianul piteştenilor, Ştefan Stoica, îşi doreşte foarte mult victoria, dovadă că şi-a băgat echipa în cantonament cu două zile înaintea partidei cu FC Drobeta. „Ziua de sâmbătă este foarte importantă pentru noi. În meciul cu Drobeta Turnu Severin trebuie să facem tot posibilul să câştigăm şi să urcăm încă un loc în clasament. Echipa noastră este bine pregătită fizic şi mental şi trebuie să fructificăm aceste avantaje“, a spus „Mourinho“. Acesta nu îi va putea utiliza pe Vezan, Schumacher şi Stoianof, iar Răduţ este incert.

Liga a II-a

Internaţional Piteşti – FC Drobeta
Stadion „Ştrand“, sâmbătă, ora 11.00.
Internaţional: Pampea – Matei, Ciobanu, Chiricheş, Vlad – Bier, Străuţ, Bold, Frăsineanu – Dicu, Itu. Antrenor: Ştefan Stoica.
FC Drobeta: Hîrşu – Roşianu, Amzucu, Ignat, Trofin – Moutihno, Gărgălie, Mitic, Stoica – Jenaru, Ene. Antrenor: Eugen Neagoe.
Vor arbitra: I. Serea – D. Demetrescu, D. Mitruţi.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII