22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrandafir cheamă suporterii la meci

Trandafir cheamă suporterii la meci

Preşedintele grupării vâlcene face apel către suporterii CSM-ului pentru a fi cel de-al „12-lea titular“ al echipei în tentativa de a promova.

Preşedintele clubului CSM, Alin Trandafir, spune că la gruparea din Zăvoi sunt condiţii pentru o promovare în primul eşalon. „Avem condiţii bune, deşi mai sunt ceva restanţe financiare la fotbalişti, dar le vom achita în scurt timp. Acţionarii se implică. Domnul Florescu (patronul de la SC Urban – n.r.) ne-a ajutat şi sper să ne mai ajute. Despre celălalt acţionar, Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, ce putem spune în condiţiile în care avem fotbalişti împrumutaţi de la Pandurii plătiţi tot de ei? Dacă vom ajunge în Liga I sunt sigur că se vor găsi soluţii“, a spus Trandafir.
Acesta nu se teme de celelalte candidate la promovare. „Eu cred că principalul adversar al CSM este CSM. Avem cel mai bun lot din istoria formaţiei. Avem fotbalişti cu experienţă şi valoare, mulţi dintre ei au jucat în primul eşalon. Dacă ne vom face treaba, nimeni nu ne poate încurca. Numai singuri ne putem încurca“, a comentat preşedintele grupării din Zăvoi. Acesta este nemulţumit de prestaţia suporterilor, despre care a spus: „Pe unde merg sunt oprit de oameni care mă întreabă dacă promovăm sigur, de parcă eu sunt ghicitor în stele. La meciuri vin însă puţini dintre ei. Eu le recomand să fie alături de echipă şi să-i încurajeze pe fotbalişti. Să-şi dovedească iubirea pentru această echipă, să pună umărul la o eventuală promovare“.
Aceştia vor avea prilejul să-şi încurajeze favoriţii mâine, în meciul cu FC Bihor Oradea. CSM nu va putea conta la această partidă pe nou-venitul Roszel, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Va reveni, în schimb, fundaşul Bogdan Vişa, refăcut după accidentarea din meciul amical contra Petrolului Ploieşti. În plus, congolezul Armel Disney este vâlcean cu acte în regulă. Acesta a semnat un contract valabil o jumătate de an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

Victorie cu orice preţ cu FC Bihor

Iosif Melcea şi Marinel Stanca sunt singurii fotbalişti vâlceni get-beget din lotul echipei de Liga a II-a CSM Râmnicu Vâlcea rămaşi de când gruparea din Zăvoi evolua în Liga a III-a. Deşi nu joacă titular, mijlocaşul „de buzunar“ al formaţiei antrenate de Alin Artimon, Melcea, se pregăteşte exemplar la antrenamentele echipei, fiind gata să evolueze din primul minut atunci când i se va cere acest lucru. „Victoria din prima etapă a acestui retur, obţinută în condiţii extrem de dificile la Turda, ne-a dat moralul de care avem nevoie. Însă, dacă acest succes nu va fi coroborat cu încă unul sâmbătă, în partida de pe teren propriu contra celor de la FC Bihor, acesta devine aproape inutil. Oricum, ne pregătim exemplar pentru acest joc, iar transferurile făcute în această pauză competiţională se dovedesc binevenite. În ceea ce mă priveşte, mă pregătesc cât mai bine şi aştept doar un semn din partea antrenorului pentru a intra pe teren. Vin după o accidentare, dar acum sunt refăcut în totalitate, mă simt bine“, a afirmat „Melcul“. Totodată, Iosif Melcea crede că echipa le poate face o surpriză plăcută suporterilor la finalul acestui sezon: „Este încă prea devreme să vorbim despre promovarea în Liga I, dar ne gândim cu toţii la ea. Suntem pregătiţi pentru a termina pe unul dintre primele două locuri ale clasamentului, chiar dacă în seria a II-a sunt mulţi adversari puternici. Ne vom bate până în ultima etapă şi sperăm să avem alături de noi spectatorii din Râmnicu Vâlcea, fini cunoscători ai fenomenului fotbalistic“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS