22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlie Balaci: Vrem şi trebuie să batem Bistriţa!

Ilie Balaci: Vrem şi trebuie să batem Bistriţa!

Managerul general al Ştiinţei îi atenţionează pe alb-albaştri că valoarea Gloriei Bistriţa nu este cea din meciul pierdut acasă cu Rapid, iar oltenii lui Napoli trebuie neapărat să câştige.

– După meciul de la Iaşi, Craiova l-a atacat pe arbitrul Sorin Corpodean şi, surprinzător, a început să fie criticat şi antrenorul Nicolo Napoli. Dumneavoastră aveţi ceva să-i reproşaţi lui Napoli?
– Nu. Dacă ar fi să reproşez cuiva ceva, aş face un reproş jucătorilor Universităţii. Nicolo Napoli, ca antrenor, este obligat să facă în aşa fel încât echipa lui să ducă mingea până la 30 de metri de poarta adversă. Iar acolo intervin personalitatea jucătorului, valoarea, concentrarea lui… Oricum, Universitatea Craiova a jucat bine la Iaşi. Că n-am obţinut un rezultat bun, că am ratat prosteşte, asta-i altceva. Am avut de patru ori ocazii clare de a marca, din şase metri, din trei metri… Nu vreau să comentez arbitrajul.
– Conform afirmaţiilor repetate ale finanţatorului Adrian Mititelu, Craiova este „vânată“ de FRF. Oare ce au cei de la Bucureşti, Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu, chiar şi Florin Prunea, cu Universitatea?
– Nu ştiu. Probabil că patronul ştie mai multe. Eu nu pot să comentez lucrurile astea.
– Vi se pare greu meciul cu Gloria Bistriţa?
– Da.
– De ce?
– Privind prin prisma rezultatelor anterioare, zic că da.
– Un pronostic?
– Trebuie să câştigăm! Nu că vrem, ci trebuie neapărat să câştigăm cu Gloria. Vrem şi trebuie… Despre partida de sâmbătă seară de pe „Ion Oblemenco“, aş mai vrea să spun ceva important. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că Gloria nu este cea care a jucat cu Rapid, la Bistriţa, în prima etapă a returului (1-3, n.r.).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII