14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportEchipa lui Chivu, umilită de Sampdoria

Echipa lui Chivu, umilită de Sampdoria

Inter Milano, echipa la care evoluează şi Cristian Chivu, a pierdut, cu 3-0, partida disputată la Genova, cu Sampdoria, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Fără fundaşul român, menajat de Jose Mourinho şi la acest meci, apărarea Interului a comis numeroase greşeli. Prima eroare i-a aparţinut lui Rivas, care a fost deposedat de Antonio Cassano în minutul 9, atacantul Sampdoriei înscriind pentru 1-0. Gazdele şi-au dublat avantajul în minutul 30, când Pazzini a fost lăsat liber în careu la un corner şi fostul jucător al Fiorentinei a înscris cu o lovitură de cap. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize, tabela s-a schimbat din nou. Pazzini a reuşit „dubla“, trimiţând în poartă de la câţiva metri o minge respinsă de Toldo.
În repriza a doua, Inter a atacat aproape încontinuu, în căutarea unui gol care să-i lase speranţe pentru meciul retur, dar portarul Castelazzi a făcut minuni la şuturile lui Crespo, Adriano şi Obinna. Nici faptul că Sampdoria a rămas în inferioritate numerică în minutul 60, când a fost eliminat Gastaldello, nu i-a ajutat pe oaspeţi.
Marţi seară, s-a disputat prima semifinală, între Lazio şi Juventus, meciul încheindu-se cu victoria gazdelor, scor 2-1. Manşa a doua a celor două semifinale se va juca pe 22 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS