10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBayern München, eliminată din Cupa Germaniei

Bayern München, eliminată din Cupa Germaniei

Campioana en-titre a Bundesligii, Bayern München, a pierdut miercuri seară, cu 2-4, meciul din sferturile Cupei Germaniei pe care l-a disputat în compania formaţiei Bayer Leverkusen. Pentru echipa din Leverkusen au marcat Barnetta (‘54), Vidal (‘61), Helmes (‘70) şi Kiessling (‘90+2), în timp ce bavarezii au înscris prin Lucio (‘72) şi Klose (‘74).
Tehnicianul formaţiei Bayern München, Jürgen Klinsmann, a afirmat că este foarte afectat de faptul că echipa sa a fost eliminată din Cupa Germaniei. „Am vrut să ajungem în semifinale, dar nu a fost să fie. Avem un gust amar după ce am pierdut. A fost un meci deschis şi atractiv pentru public. Cei de la Leverkusen au pus presiune pe noi, au fost foarte agresivi, nu ne-au lăsat să ne facem jocul. Au evoluat foarte bine şi au meritat victoria. Nu am avut viteză şi ne-am creat prea puţine ocazii de gol, am greşit şi acest lucru ne-a costat. Am luptat foarte mult, dar nu am reuşit să câştigăm. Acum ne vom concentra sută la sută pe Bundesliga şi Liga Campionilor“, a spus Klinsmann.
La rândul său, tehnicianul lui Leverkusen, Bruno Labbadia, a declarat că disciplina a fost unul dintre motivele pentru care formaţia sa a reuşit să o învingă pe Bayern. „Avem o echipă incredibilă şi cu un potenţial foarte mare, dar de multe ori nu avem constanţă. A fost un pas important pentru noi să ajungem mai departe. Bayern nu este o echipă oarecare, are jucători de clasă“, a precizat Labbadia.
Tot miercuri au mai avut loc două meciuri din sferturile Cupei Germaniei: Hamburg – Wehen 2-1 (Kopilas ‘17-autogol, Petric ‘37 / Schwarz ‘86), Wolfsburg – Werder 2-5 (Dzeko ‘10, ‘43 / Diego ‘3, ‘55-penalti, Ozil ‘7, Pizzaro ‘71, ‘89). În semifinalele Cupei Germaniei s-au calificat FSV Mainz, Werder Bremen, Hamburg şi Bayer Leverkusen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS