15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRezultat contestat

Rezultat contestat

FC Drobeta – „U“ Cluj 1-1
Stadion „Victoria“ – Vânju Mare, spectatori 1.000.
Au marcat: Ene ‘78 / Szilagyi ‘6.
FC Drobeta: Hîrşu – Roşianu, Amzucu, Ignat, Trofin – Moutinho, Mitic, Gărgălie, Stoica – Ene, Jenaru. Au mai intrat: Pînzaru, Poenaru, Fotescu. Antrenor: Eugen Neagoe.
„U“ Cluj: Farcaş – Unguruşan, Szilagyi, Soporan, Iuhas – Bus, Ad. Ionescu, Dolha, Borza – Şuteu, Budean. Au mai intrat: Vascan, Zeno Bundea şi Suller. Antrenor: Gică Mihali.
Au arbitrat: Ad. Stănescu – I. Radu şi Cl. Florea.

Disputat la Vânju Mare, meciul de debut al „gazdelor“, pornite cu prima şansă, a însemnat un semieşec pentru severineni. „Şepcile roşii“ au deschis repede scorul prin Szilagyi (‘6), 0-1, care a profitat de o bâlbâială generală a apărării oltenilor, în frunte cu neinspiratul Hîrşu, la o lovitură liberă executată de Borza. După surprinzătorul gol înscris, elevii lui Gică Mihali nu au mai contat în atac şi nu au mai avut nici o ocazie clară, severinenii dominând cu autoritate jocul, dar nereuşind să mişte tabela de marcaj, portarul Bogdan Farcaş reuşind o intervenţie de zile mari (‘26), când a respins în transversală o minge pe care „scria“ gol, cât şi altele. Elevii lui Eugen Neagoe au fost deficitari la capitolul finalizare. Totuşi, cu 12 minute înainte de final, severinenii au reuşit să înscrie golul egalizator, prin Ene (‘78), care, nemarcat, a tras din interiorul careului direct în vinclu, după ce, cu cinci minute în urmă, Ene, cu poarta goală, de la cinci-şase metri, a trimis pe lângă. După meci, Eugen Neagoe a declarat: „Am avut cel puţin cinci ocazii uriaşe de a mai înscrie. Totodată, arbitrul ne-a refuzat două lovituri de la 11 metri. Prima, la 1-0, henţ în careul lor, apoi, la 1-1, un fault clar de penalti, dar la ambele faze domnul Stănescu a fost orb?! Este un rezultat nemeritat“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS