14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar varianta victoriei

Doar varianta victoriei

FC Drobeta – „U“ Cluj
Stadion „Victoria“ Vânju Mare, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Drobeta: Hîrşu – Roşianu, Amzucu, Ignat, Trofin – Moutihno, Gărgălie, Mitic, Stoica – Jenaru, Ene. Antrenor: Eugen Neagoe.
„U“ Cluj: Farcaş – Unguruşan, Soporan, Szilagyi, Iuhas – Dolha, Ionescu – Bus, Budean, Borza – Şuteu. Antrenor: Gheorghe Mihali.
Vor arbitra: Ad. Stănescu – I. Radu, Cl. Florea.

Gruparea din Turnu Severin, obligată să joace la Vânju Mare, şi-a stabilit obiectiv promovarea în Liga I, motiv pentru elevii lui Eugen Neagoe vor să păşească în retur cu dreptul. „Primul joc este foarte important, ca atare, trebuie să facem un meci reuşit. „U“ Cluj este însă o formaţie bună, nu ne va fi uşor. Sper că jucătorii Drobetei sunt capacitaţi pentru a câştiga. Nu există decât varianta victoriei! Totodată, sperăm ca suporterii Drobetei să vină la Vânju Mare pentru a ne susţine“, a declarat antrenorul Eugen Neagoe. După antrenamentul de vineri, lotul Drobetei a intrat în cantonament la hotelul Parc din Turnu Severin, deplasarea la Vânju Mare urmând să se facă în dimineaţa jocului. Neagoe nu are probleme de efectiv, doar portarul Barbu fiind nerefăcut.
„U“ Cluj se confruntă cu probleme financiare, echipa era neprogramată în campionat din cauza datoriilor, dar s-a găsit o soluţie de compromis (o reeşalonare a plăţilor), astfel că ardelenii au fost programaţi. „Aşteptăm aprobarea bugetului Consiliului Local Cluj pentru a putea plăti datoriile. Acum nu avem de unde“, a declarat administratorul delegat Ioan Mărginean, parafrazând un vers dintr-o melodie a celor de la „Paraziţii“.
Pentru întâlnirea de la Vânju Mare, antrenorul Mihali nu-i poate folosi pe Cordoş, Marincău (accidentaţi), iar Zeno Bundea este incert, fiind nerefăcut. Va debuta fundaşul Iuhas, transferat de la Şimleul Şilvaniei.
În partida tur, FC Drobeta a câştigat cu 2-1, pe terenul „Ion Moina“ din Cluj, provocând demiterea antrenorului de atunci al clujenilor, Alpar Meszaros.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII