30.6 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni şi Marica, afară din Europa

Bölöni şi Marica, afară din Europa

Echipa pregătită de Ladislau Bölöni, Standard Liege, şi formaţia la care evoluează internaţionalul român Ciprian Marica, VfB Stuttgart, au fost eliminate joi din Cupa UEFA, de Braga, respectiv Zenit Sankt Petersburg.
Standard a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Braga, care s-a calificat graţie rezultatului de pe teren propriu, unde s-a impus cu 3-0. La rândul său, VfB Stuttgart a pierdut şi manşa secundă a întâlnirii cu deţinătoarea trofeului, Zenit Sankt Petersburg, cu acelaşi scor cu care cedase şi în deplasare, 1-2. Ciprian Marica a început meciul din postura de rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 76.
În schimb, echipa la care evoluează mijlocaşii români Florin Cernat şi Tibi Ghioane, Dinamo Kiev, a obţinut calificarea în optimi după ce a încheiat la egalitate, scor 2-2, returul din deplasare cu Valencia. În prima manşă, care s-a disputat la Kiev, s-a înregistrat tot o remiză, 1-1. Cernat a intrat pe teren în minutul 65 al partidei de pe „Mestalla“, iar Ghioane, în minutul 78. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU