5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalint vrea ca arbitrii să greşească intenţionat în favoarea Timişoarei

Balint vrea ca arbitrii să greşească intenţionat în favoarea Timişoarei

Tehnicianul formaţiei bănăţene este pus pe glume înaintea meciului cu FC Argeş, care va reprezenta debutul său în Liga 1 ca antrenor principal.

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Gabi Balint, a fost pus pe glume la conferinţa de presă desfăşurată înaintea partidei pe care formaţia sa o va susţine sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu“, în compania echipei FC Argeş. Antrenorul grupării bănăţene a declarat, ironic, că îşi doreşte ca brigada de arbitri de la partida cu FC Argeş să greşească intenţionat în favoarea echipei sale.
„În general, nu comentez arbitrajul. Sper să greşească intenţionat în favoarea noastră“, a spus Balint, care a adăugat că are emoţii înaintea primului său meci în calitate de antrenor principal la o echipă din Liga I. În ceea ce priveşte situaţia elevilor săi, antrenorul timişorenilor a mărturisit că este îngrijorat de problemele medicale cu care se confruntă Brezin-sky şi Vrsic.
„Mă frământă problema lui Brezinsky. Aştept să văd dacă mai are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală. Cazul lui Vrsic este, de asemenea, grav. El a avut o evoluţie bună în Antalya, însă în Spania a resimţit efortul şi a avut dureri mari. Va fi greu să apară curând într-un meci“, a spus Balint.

Nu pune santinelă la Tameş

Gabi Balint a recunoscut că mijlocaşul Iulian Tameş este cel mai periculos jucător al echipei FC Argeş, însă a precizat că nu va pregăti un marcaj special pentru el.
„Argeşul a avut un parcurs bun în tur, joacă împreună de ceva timp. Va fi un meci greu, cu o echipă care nu se baricadează, ci face bine ambele faze. Tameş e un jucător bun, e creierul echipei, un jucător de travaliu, dar nu o să pun santinelă pe el“, a adăugat Balint.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU