20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho şi Ferguson aşteaptă duelul decisiv

Mourinho şi Ferguson aşteaptă duelul decisiv

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a declarat că remiza albă pe care echipa sa a înregistrat-o marţi, în faţa lui Manchester United, este un rezultat echitabil, dar care va pune presiune pe ambele formaţii în meciul retur.
„Acest egal fără goluri este un rezultat dificil pentru noi deoarece suntem obligaţi să nu pierdem pe Old Trafford. În aceeaşi măsură, va fi greu şi pentru adversari, care trebuie să evite o eventuală remiză. Manchester a evoluat mai bine în prima repriză, iar Inter a dominat-o pe cea de-a doua. Trebuie să acceptăm acest deznodământ. Arbitrajul a fost fantastic şi, în mod sigur, echipa mea nu va mai fi la fel de protejată în retur“, a afirmat tehnicianul portughez.
Mourinho a remarcat evoluţia fundaşului de 18 ani Davide Santon, aflat la meciul de debut în Liga Campionilor, dar şi a lui Ibrahimovic.
„Zlatan a făcut un meci mare. A pus mereu în pericol poarta adversă. De asemenea, cred că Santon merită felicitat pentru modul în care a evoluat la prima sa apariţie în cupele europene“, a precizat antrenorul lusitan.
De cealaltă parte, managerul campioanei Europei, Sir Alex Ferguson, a afirmat că elevii săi au făcut un joc bun la Milano şi a precizat că se aştepta ca Inter să domine a doua parte a meciului.
„În prezent, echipa mea este în formă, joacă bine, indiferent de numele adversarului. Sunt convins că în manşa secundă de pe Old Trafford va fi o atmosferă fantastică. Jucătorii mei au dat dovadă de maturitate şi au ştiut să gestioneze situaţia din a doua repriză, când italienii au pus mai multă presiune la poarta noastră. Le-am spus încă de la pauză că aşa va fi, iar ei au înţeles acest lucru“, a precizat tehnicianul britanic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS