24.6 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportIoana Simovici a părăsit SCM-U Craiova

Ioana Simovici a părăsit SCM-U Craiova

Înaintea dificilului meci de mâine, cu Dacia Mioveni, echipa feminină de volei SCM-Universitatea Craiova a rămas fără una dintre jucătoare, Ioana Simovici.
Jucătoarea de 20 de ani, originară din Galaţi, a anunţat conducerea clubului că vrea să plece, motivând atât probleme familiale, cât şi faptul că nu i s-au acordat destule şanse. „Eu când am vorbit cu ea deja predase echipamentul şi era hotărâtă. Am încercat să o conving să rămână, dar nu am putut. Ba spunea că nu a fost lăsată să ajute echipa mai mult, ba că are probleme în familie. În plus, în ultima perioadă slăbise mult“, a explicat preşedintele SCM, Nicu Stoian. Simovici, care în acest sezon a jucat mai puţin, a sosit în Bănie în vara anului 2007, adusă de regretatul Ion Constantinescu „Hamlet“, atunci când echipa craioveană era în liga secundă. În vara trecută, voleibalista craioveană s-a operat la genunchi şi a fost indisponibilă în debutul sezonului din Divizia A1.
Fără Simovici, restul jucătoarelor din lotul oltean se pregătesc pentru partida de mâine, de pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, programată în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 12.30. „Ne aşteaptă un meci greu, dar vrem să câştigăm. Fetele s-au pregătit bine în această săptămână şi sunt optimiste. Ne-am dori şi noi spectatori mai mulţi la sală, cum am văzut runda trecută la Lugoj, de exemplu, dar nu cred că sunt şanse prea mari. Se pare că la noi cel mai bine a prins baschetul, iar la volei şi handbal nu prea vine lumea“, a spus antrenoarea Puşa Dina. SCM-U ocupă locul nouă în Divizia A1, cu 21 de puncte, unul mai puţin decât adversara de mâine, Dacia Mioveni, clasată pe locul opt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU