19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii înfruntă Dinamo Tbilisi

Severinenii înfruntă Dinamo Tbilisi

Turneul din Antalya de jocuri amicale al divizionarei de Liga a II-a din Turnu Severin se încheie astăzi, cu un amical al oltenilor împotriva georgienilor de la Dinamo Tbilisi, meci programat la ora 15.00. În ultima partidă de verificare din Turcia, elevii lui Eugen Neagoe au fost înfrânţi luni după-amiază, 0-1, de FC Lokomotiv Stara Zagora, echipa bulgară fiind pe locul VI în campionatul vecin. „Am primit gol în finalul amicalului, cu vreo cinci-şase minute înainte de fluierul arbitrului, la capătul unei greşeli individuale. Sunt însă mulţumit de joc, am avut vreo cinci-şase ocazii mari de a marca, am rulat tot lotul. În plus, în acest meci cu Lokomotiv Stara Zagora a fost vorba şi de o oboseală a jucătorilor mei deoarece de dimineaţă, înaintea partidei de verificare cu bulgarii, am efectuat cu tot lotul o şedinţă de pregătire. Nu am menajat pe nici unul, iar antrenamentul a fost destul de solicitant. Am mai spus-o, nu contează foarte mult rezultatul din meciurile de verificare, ci faptul că nu s-a accidentat nici un jucător. Încheiem stagiul de pregătire din Antalya cu un amical tare, jucăm mâine (astăzi – n.r.) cu prima echipă a celor de la Dinamo Tbilisi, iar joi (mâine – n. r.) plecăm de aici“, a spus ieri antrenorul principal Eugen Neagoe.
Dinamo Tbilisi, adversarul de astăzi al oltenilor, este o fostă câştigătoare a Cupei Cupelor în 1981, iar în prezent se află pe locul II în campionatul Georgiei. Reamintim, Dinamo Tbilisi a eliminat Universitatea Craiova din Cupa UEFA în ediţia 1994/1995.
După acest test cu georgienii, severinenii revin mâine în România şi îşi vor încheia stagiul de pregătire pentru apropiatul retur cu altă partidă de verificare, la Urziceni, cu Unirea lui Dan Petrescu. Din Antalya, delegaţia grupării din Turnu Severin va merge, via Bucureşti, la Urziceni, pentru amicalul de sâmbătă. Vineri, Neagoe va conduce un antrenament al oltenilor pe terenul Unirii.
Deşi mai sunt două amicale de jucat, antrenorul Eugen Neagoe a spus că, în principiu, şi-a stabilit primul „11“ cu care va aborda returul. „Desigur, echipa cu care vom începe returul o voi definitiva după cele două partide de verificare, dar, cu excepţia a două-trei posturi, mi-am stabilit formula de joc. Nu pot însă s-o comunic acum presei. Nu vor mai fi modificări în lot, cu cei de acum voi aborda returul“, a completat „Geană“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS