25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho, convins că revine la Chelsea

Mourinho, convins că revine la Chelsea

Portughezul Jose Mourinho, tehnicianul lui Internazionale Milano, a afirmat că este posibil ca în viitor să mai antreneze fosta sa formaţie, Chelsea Londra. Antrenorul lusitan a câştigat în perioada petrecută la Chelsea două titluri de campion. „Dacă mă întrebaţi dacă într-o zi voi reveni la Chelsea, pot să spun că da, deoarece am fost foarte fericiţi împreună. Dacă spun într-o zi, nu o să spun şi când“, a afirmat Mourinho în cadrul unei conferinţe de presă organizate înaintea derbiului de ieri împotriva lui AC Milan. Portughezul a plecat de la Chelsea în septembrie 2007.
Antrenorul lusitan a adăugat că rămâne un susţinător al fostei sale echipe. „Eu sunt un suporter, îi urez mult succes, pentru că este un club special pentru mine şi am prieteni foarte buni acolo. Avem o istorie comună, aşa că nu-mi place că au avut mai mulţi antrenori într-un an şi câteva luni. Sper să-şi găsească stabilitatea şi să câştige trofee“, a adăugat Mourinho, care a fost înlocuit pe banca tehnică a londonezilor de Avram Grant, demis în mai 2008.
Formaţia engleză este pregătită până la vară de selecţionerul Rusiei, Guus Hiddink, după ce Luiz Felipe Scolari a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS