19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu, propus antrenor la echipa lui Abramovici

Dan Petrescu, propus antrenor la echipa lui Abramovici

Invitat la o emisiune a postului de televiziune Sport.ro, agentul FIFA Ioan Becali a dezvăluit că l-a propus pe tehnicianul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, pentru postul de antrenor al echipei Chelsea Londra. Becali a adăugat că directorul general al clubului londonez, Peter Kenyon, s-a arătat interesat de această propunere.
„L-am propus pe Dan Petrescu la Chelsea şi mi-au zis că îl vor urmări. M-am ars cu Dan Petrescu, dar mi-am promis atunci că îmi voi lua revanşa. Aşa că, în urmă cu câteva zile, i-am trimis un fax lui Peter Kenyon în care îl propuneam pe Dan Petrescu la Chelsea. El are o imagine foarte bună acolo, e un «chelsian» prin definiţie. Răspunsul primit a fost următorul: «E foarte bună intenţia, îl vom urmări». Deci sunt interesaţi. Dar poate va merge Ancelotti acolo, poate Dan va fi secund pentru doi ani“, a spus Ioan Becali.
În cadrul aceleiaşi emisiuni, Ioan Becali l-a jignit şi a aruncat cu microfonul în moderatorul Emanuel Terzian, după ce acesta l-a chestionat pe preşedintele dinamovist Cristi Borcea despre subterfugiile transferurilor de la Dinamo. Cum argumentele verbale, gen tonul ridicat, nu au avut nici un efect, Ioan Becali a apelat la înjurături, ba chiar a aruncat cu lavaliera în realizatorul emisiunii. Becali s-a ridicat furios de la masă şi a lovit un obiect din studio, în timp ce înjura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS