20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte ştiri

Maite Perroni şi William Levy, un cuplu?
Protagoniştii telenovelei „Iubire cu chip rebel“, Maite Perroni şi William Levy, au fost văzuţi de curând ieşind împreună dintr-un restaurant, în ciuda faptului că ei au negat că ar avea o relaţie.
Când Maite a luat-o la fugă la vederea aparatelor de fotografiat, zvonurile că ei ar putea forma un cuplu şi în viaţa reală nu au întârziat să apară. William Levy s-a oprit totuşi să dea explicaţii şi să spună că între el şi Maite nu există nimic mai mult decât o frumoasă prietenie: „Eu şi Maite suntem foarte buni prieteni, luăm masa împreună, însă doar în calitate de prieteni“. Presat de întrebări, William a preferat să schimbe rapid subiectul şi a început să vorbească despre proiectele sale profesionale. Reacţia actorului nu a făcut decât să alimenteze zvonurile, iar ideea că Maite şi William ar putea fi împreună şi în realitate, nu doar în telenovela „Iubire cu chip rebel“, îi preocupă pe fanii din întreaga lume.  

Armin van Buuren, la puterea a şasea
DJ-ul numărul 1 în lume, Armin van Buuren, a primit şase nominalizări în cadrul International Dance Music Awards, eveniment care are loc în Miami. Organizatorii au anunţat că DJ-ul a fost nominalizat la următoarele şase categorii: Best Progressive House/Trance Track, Best Music Video pentru colaborarea sa cu Sharon den Adel pentru „In & Out of Love“, Best European DJ, Best Global DJ, Best Radio Mix Show DJ şi, nu în ultimul rând, Best Full Leght DJ Mix pentru compilaţia sa „A State of Trance 2008“.
Noul single semnat Armin van Buuren, numit „Unforgivable“, pentru care DJ-ul a lucrat alături de Jared, continuă să urce în clasamentele de specialitate.

Un weekend romantic
Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea „Poveştirilor adevărate“, va sărbători Ziua Îndrăgostiţilor alături de logodnicul ei, Marian, pe malul mării, la Mamaia. Ideea îi aparţine lui Marian, care a pus la cale totul pentru ca Ioana să se simtă iubită ca-n prima zi. „Eu sunt îndrăgostită de mare şi Marian ştie asta, aşa că sunt convinsă că mă aşteaptă un sfârşit de săptămână perfect“, a spus Ioana.
Atât Ioana, cât şi Marian sunt romantici, aşa că, de patru ani, de când sunt împreună, şi-au format deja un obicei: îşi fac cadou unul altuia câte un glob de cristal cu figurine şi inimi înăuntru şi inscripţionează pe el data la care este dăruit. Aşa se va întâmpla, cu siguranţă, şi de Valentine’s Day.
 
Mihai Petre are un nou prieten
Mihai Petre, Sergiu din comedia romantică „Îngeraşii“, şi-a cumpărat, în urmă cu câteva zile, un căţel din rasa Yorkshire Terrier Toy. Mari iubitori de animale, Mihai şi soţia lui, Elwira, îşi doreau de mult timp un căţeluş, aşa că, după câteva zile de căutări, s-au decis să cumpere unul. „Am vrut un căţel şi rasa asta ne-a plăcut cel mai mult. Iniţial, şi eu, şi Elwira eram decişi să ne luăm un mascul, dar ne-am îndrăgostit de o femelă, cu care, de altfel, am şi plecat acasă“, a spus Mihai.
Deocamdată, căţeluşa nu are un nume dintr-un motiv foarte simplu. „Ne e greu să ne decidem cum să o numim. Mie, sincer, îmi place numele Chewbacca, era maimuţa aceea gigantică din «Războiul Stelelor», şi mi se pare foarte amuzant să îi pun unui căţel de talie foarte mică un nume de «gigant». Elwira nu e însă de acord, aşa că mai cerem părerea prietenilor, a rudelor, a telespectatorilor şi vom lua o decizie în scurt timp, pentru că este foarte important ca Yorkie a noastră să aibă un nume“, a mărturisit Mihai, membru în juriul emisiunii „Dansez pentru tine“, care va începe la jumătatea lunii martie la PRO TV.
 
Dan Bălan a petrecut alături de Justin Timberlake
Odată cu propunerea de a participa alături de Rihanna şi TI la cea de-a 51-a ediţie a Premiilor Grammy, Dan Bălan a fost invitat să ia parte la cele mai tari petreceri organizate în fiecare an de Cashmoney, casa de discuri a lui Little Wayne, cel mai în vogă hip-hop-er al momentului, sau Paramount, printre invitaţi numărându-se şi Justin Timberlake.
Şase organizatori şi tot atâtea petreceri l-au avut ca invitat pe artistul MediaPro Music în seara de dinainte şi după Oscarurile muzicii internaţionale. Artistul a participat la petrecerea de dinaintea Premiilor Grammy, organizată de Clive Davis, apoi la petrecerea Interscope, producătorul care face istorie de zece ani încoace în industria muzicală internaţională, Ne-Yo, şi, nu în ultimul rând, la cea organizată de Rihanna. Unul dintre lucrurile care l-au surprins pe Dan a fost că la petrecerea Interscope, cea mai importantă dintre toate, cel care a pus muzică întreaga noapte a fost Timberland, unul dintre cei mai prolifici producători americani din toate timpurile.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU