15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportO victorie la îndemână

O victorie la îndemână

Dacă vor să-şi mărească şansele de rămânere în Divizia A1, voleibalistele de la SCM-Universitatea Craiova au nevoie astăzi de o victorie în deplasarea de la Lugoj, acolo unde întâlnesc formaţia locală CSM, în cadrul etapei a 18-a. Având în vedere poziţia celor două echipe în clasament, Lugoj – locul 11 (penultimul), Craiova – locul 8, oltencele pornesc favorite. Echipa pregătită de Puşa Dina a obţinut patru victorii în acest sezon, iar lugojencele doar două. În tur, SCM-U s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1.
În Divizia A2 masculină, seria Est, voleibaliştii de la SCM-U Craiova, pregătiţi de Berti Văsuică, joacă astăzi în deplasare, cu CS Videoclip Ploieşti, în meciul doi din prima etapă a play-off-ului. În primul meci, disputat în Bănie, în urmă cu două săptămâni, craiovenii, liderii seriei, s-au impus fără probleme, scor 3-0.
Dacă vor câştiga şi jocul de la Ploieşti de astăzi, jucătorii din Bănie se vor califica în faza următoare. Dacă partida va fi câştigată de cei de la CS Videoclip Ploieşti, ceea ce este puţin probabil, se va mai disputa a treia partidă, în Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS