17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon e cu ochii pe Robert Săceanu

Artimon e cu ochii pe Robert Săceanu

CS Municipal joacă sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, la Moreni sau Izvorani, un nou meci amical contra ploieştenilor de la Petrolul. Va fi revanşa partidei disputate acum o săptămână la Drăgăşani şi terminată la egalitate, 2-2. Tehnicianul oltenilor, Alin Artimon, spune că nu se aşteaptă la un mare progres din partea elevilor săi: „Nu mă aştept la prospeţime în joc, având în vedere că venim după o săptămână aglomerată. La prospeţime mă aştept la partida de săptămâna viitoare, contra Pandurilor. Vom încerca să jucăm ca la un meci oficial, cu puţine schimbări, numai când va fi cazul, la un randament foarte scăzut sau pe fondul unei oboseli acute. Una peste alta, mă bucur că această partidă va avea loc, mă temeam că va trebui anulată din cauza vremii defavorabile“.

Cu gândul la retur

Antrenorul timişorean spune că încă nu şi-a făcut o părere despre Robert Săceanu, fotbalist care va juca la Râmnicu Vâlcea cel puţin până în vară. „Deocamdată, are numai patru zile de antrenament cu Vâlcea, nu mă pot pronunţa asupra lui. În orice caz, mâine (sâmbătă – n.r.) va juca în partida cu Petrolul şi, dacă nu se va întâmpla ceva ieşit din comun, va rămâne la CS Municipal cel puţin până în vară. Este un fotbalist cu experienţă care ne poate ajuta“, a menţionat Artimon.
Acesta spune că se gândeşte deja la debutul în returul campionatului, gruparea din Zăvoi jucând prima partidă în deplasare, la Arieşul Turda: „Normal că mă gândesc la acest meci. Le-am urmărit evoluţiile. Ştiu că au o echipă care pune mare preţ pe apărare şi încerc să găsesc soluţiile pentru a le sparge blocul defensiv. Pentru noi mai urmează două săptămâni de pregătire, cele mai importante. Voi încerca în aceste 14 zile ca echipa să atingă prospeţimea de care avem nevoie în debutul sezonului, fotbaliştii să ajungă la vârful de formă. Rezultatele primelor etape ne vor confirma sau infirma obiectivul pe care îl avem propus în acest sezon“.

„Brănescu nu pleacă“

Transferul juniorului Laurenţiu Brănescu (15 ani) la FC Timişoara nu se va concretiza, susţine Alin Artimon,  cel puţin în această pauză competiţională. „Nu se pune problema să plece. Nu acum. Este adevărat că a fost dorit cu insistenţă la Timişoara, dar eu cred că este prea crud şi mai întâi trebuie să apuce să joace măcar câteva meciuri pentru CS Municipal şi apoi să fie transferat la altă echipă. Poate va avea şansa să joace în Liga I la Râmnicu Vâlcea şi nu în alt oraş“, a adăugat Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS