27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBogdan Popescu, MVP-ul etapei

Bogdan Popescu, MVP-ul etapei

Cu Bogdan Popescu într-o formă de zile mari, Energia Rovinari a obţinut prima victorie din returul sezonului regulat, scor 96-77 (21-27, 19-25, 22-14, 34-11), pe propriul teren, cu CS Otopeni. MVP-ul partidei şi, totodată, al etapei a fost Bogdan Popescu, care a încheiat jocul cu 35 de puncte marcate, 12 recuperări şi un indice de eficienţă de 37, reuşind astfel un double-double, al doilea al sezonului. „Noi acum am început campionatul. A fost o victorie frumoasă, meritată. În primul rând este succesul antrenorului, pentru că a ştiut să ne ţină legaţi. Am reuşit din nou un double-double, dar nu asta contează, pentru că oricine poate reuşi“, a declarat Popescu. Antrenorul Theo Evans l-a lăudat pe român pentru jocul său din ce în ce mai bun. „Bogdan are momente când joacă mai slab şi atunci multă lume îi întoarce spatele. V-am zis că îşi va reveni şi, ca dovadă, ultimele două meciuri le-a jucat extraordinar. Am încercat să-l fac să joace mai mult sub panou, să recupereze mai mult şi de la meci la meci o face mai bine“, a spus Evans.

Cel mai bun meci
al Energiei

Dată fiind încărcătura partidei şi desfăşurarea sa în primele două sferturi, victoria cu CS Otopeni este cea mai importantă de până acum pentru Energia Rovinari. „A fost cel mai bun meci pentru noi, pentru că veneam după trei înfrângeri la rând. La pauză eram conduşi de o echipă foarte bună, cu 12 puncte, toată lumea se îndoia de noi, plus că, la modul cum au jucat, ţi se cam înmuiau genunchii. Apoi, am revenit şi am câştigat la 19 puncte. A fost fantastic! Ne-am luat revanşa după jocul din tur. În caz de egalitate cu ei la finalul sezonului, vom fi deasupra lor graţie diferenţei de scor“, a declarat Evans.
Pentru Energia au jucat următorii: Green, Troupe (17 puncte), Hafford (1), Darby (13), Jackson (5), D. Ilie, Apostol, Golubovic (3), B. Popescu (35), Dănilă, Voinescu (9), Trim (13).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS