15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSiena doreşte să scape de Moţi

Siena doreşte să scape de Moţi

Impresarul Victor Becali susţine că fundaşul Cosmin Moţi este foarte aproape de revenirea la Dinamo, în cursul acestei săptămâni urmând să aibă loc ultimele discuţii cu oficialii clubului italian Siena. Agentul a pus că „transferul lui Moţi se va rezolva“, însă nu a dorit să dea detalii. Potrivit declaraţiilor impresarului, transferul se va perfecta în câteva zile şi jucătorul va merge cu Dinamo în cantonamentul de la Belek, din perioada 4-19 februarie.
Despre revenirea lui Moţi a vorbit şi Cristian Borcea, care a spus că în proporţie de 99% jucătorul se va întoarce la Dinamo în această iarnă: „Avem nevoie de el pentru a merge în Champions League. Indiferent de situaţia lui Julio Cesar, Moţi vine la Dinamo!“.
La începutul lunii septembrie, Dinamo l-a împrumutat pe Cosmin Moţi pentru zece luni la Siena. În vara lui 2009, italienii aveau opţiune de cumpărare definitivă a jucătorului în schimbul a 3,5 milioane de euro. Fundaşul român nu s-a acomodat însă, el jucând doar patru meciuri în cele cinci luni petrecute la formaţia din Serie A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS