23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta, victorie cu Gaz Metan CFR

FC Drobeta, victorie cu Gaz Metan CFR

Aflată în cantonamentul obişnuit de la Donji Milanovac (Serbia), echipa pregătită de Eugen Neagoe, FC Drobeta, s-a întors la Severin pentru un amical cu craiovenii de la Gaz Metan CFR. Partida, disputată sâmbătă, pe stadionul „Termo“, a fost câştigată de formaţia de ligă secundă cu scorul de 3-1, prin golurile reuşite de Păun (’6), Crişan (’30) şi Mitic (’43), pentru „găzari“ marcând Lăpădat, în minutul 51. Terenul greu a pus probleme ambelor echipe, însă atât Neagoe, cât şi tehnicienii grupării din Bănie, Cristea Boldici şi Ionel Luţă, au rulat întreg lotul avut la dispoziţie.

La FC Drobeta au evoluat şi cei doi fotbalişti chilieni aflaţi în probe, Rubina şi Valenzuela, dar aceştia nu au ieşit cu nimic în evidenţă. În tribune s-a aflat şi fostul jucător al Ştiinţei şi al echipei naţionale Flavius Stoican. Severineanul va pleca în aceste zile în Grecia, pentru a încerca un transfer la OFI Creta, formaţie la care evoluează alţi doi foşti colegi de-ai săi de la Craiova, Cosmin Bărcăuan şi Marius Şuleap.

După acest prim amical, Eugen Neagoe s-a întors cu echipa în Serbia, mehedinţenii urmând să-şi continue stagiul de pregătire în încercarea lor de a promova în prima ligă. În schimb, Gaz Metan CFR a revenit în Bănie, gruparea de la „Depou“, cu şanse mari de a ajunge în liga secundă, având programat cantonamentul montan luna viitoare, la Predeal.

 

CSM Vâlcea, remiză la Mediaş

 

Şi colega de serie a severinenilor, CSM Vâlcea, a avut programat sâmbătă un amical, tot cu Gaz Metan, dar echipa din Liga I, meciul disputându-se la Mediaş. Oltenii au obţinut un rezultat bun, 1-1, dechizând scorul, prin Câju, în minutul 29, gazdele egalând prin Semeghin (‘43).

Tehnicianul formaţiei vâlcene, Alin Artimon, a folosit toţi jucătorii din lot, printre care şi un fundaş stânga sârb, Zdravko Kovacevic, venit în probe de la echipa de primă ligă Banat Zrenjanin. Artimon s-a declarat mulţumit de felul în care au evoluat elevii săi, dar nu s-a pronunţat încă în privinţa fotbalistului sârb, despre care a precizat că vrea să-l vadă şi în alte amicale. Până la reluarea campionatului, CSM Vâlcea se va pregăti la baza proprie din Zăvoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS