11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportÎnfruntăm Fiorentina cu rezervele?

Înfruntăm Fiorentina cu rezervele?

Managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci, îşi face probleme din cauza unor eventuale convocări ale juveţilor la echipa naţională pentru amicalele tricolorilor, care se vor suprapune cu anumite meciuri de verificare ale Universităţii. „E posibil să avem chiar opt jucători convocaţi la echipele naţionale, ori lipsa a opt titulari în ultimele două amicale nu face deloc bine echipei. Este vorba de echipa naţională, şi nu avem încotro, trebuie să le dăm drumul. Erau aceste probleme şi când eram eu la naţională, pentru că la un moment dat au fost şi 12 convocaţi de la Craiova. Îmi aduc aminte că ultima dată când au fost convocaţi vreo unsprezece craioveni a fost înaintea meciului din semifinale, cu Benfica, atunci când s-a jucat partida cu Italia şi bănuiesc că ştiţi rezultatul din semifinala cu Benfica“, a comentat Balaci la GSP TV.

Înaintea dublei cu Serbia şi Austria din preliminariile CM 2010, România va susţine un amical cu Croaţia, pe 11 februarie, la Bucureşti. În aceeaşi zi, selecţionata de tineret va juca împotriva Sloveniei, în deplasare. Ovidiu Dănănae, Valerică Găman, Dorel Stoica şi Florin Costea au mari şanse să fie convocaţi de selecţionerul Victor Piţurcă, în timp ce la tineretul lui Emil Săndoi ar putea ajunge Silviu Lung Jr., Gîngioveanu, R. Barbu şi Bărboianu.

După cum se ştie, la începutul lunii februarie, Universitatea va pleca în cel de-al doilea turneu de pregătire, la Coverciano (Italia), având programate în perioada 2-12 februarie patru meciuri de verificare: cu o echipă de amatori, cu una de Serie B, cu o formaţie din Danemarca (prima ligă) şi cu Fiorentina. Meciul – „vedetă“ contra echipei lui Mutu s-ar putea juca pe finalul stagiului de pregătire din Peninsulă, iar în absenţa majorităţii titularilor de la Universitatea, Nicolo Napoli va fi nevoit să trimită pe teren mai multe rezerve contra trupei lui Cesare Prandelli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS