21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportKawasaki se retrage din Moto GP

Kawasaki se retrage din Moto GP

Lumea sportului cu motor pe două roţi a primit o veste şocantă imediat după trecerea în noul an, constructorul Kawasaki luând decizia să se retragă din Campionatul Mondial MotoGP, conform cotidianului El Mundo Deportivo, care a menţionat că firma japoneză încă nu a făcut un anunţ oficial în acest sens. Publicaţia spaniolă a notat că nu este clar dacă firma japoneză a luat această decizie din cauza crizei economice mondiale sau din lipsa de rezultate ale echipei în sezonul precedent.

Această decizie îi afectează şi pe cei doi piloţi ai echipei Kawasaki Racing Team, John Hopkins şi Marco Melandri, cel din urmă sosind la echipa niponă în această iarnă de la Ducati. „Nu am primit o notificare în acest sens. În cazul în care se adevereşte această decizie, pot doar să sper că atunci când o să mă trezesc voi realiza că am avut doar un coşmar“, a spus Melandri.

Conform cotidianului spaniol El Mundo Deportivo, un anunţ oficial referitor la retragerea din MotoGP ar putea fi făcut de reprezentanţii firmei Kawasaki chiar în
cursul acestei zile. În cazul renunţării la Moto GP, Kawasaki va deveni a treia companie japoneză care se retrage în această iarnă din lumea sportului, după Honda (Formula 1) şi Subaru (Raliu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS