Acasă Sport NEC Nijmegen a remizat acasă

NEC Nijmegen a remizat acasă

-

NEC Nijmegen, adversara lui Dinamo din primul tur al Cupei UEFA, a terminat la egalitate duminică, pe teren propriu, în compania lui Heracles, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a primei ligi olandeze. Pentru gazde a marcat Tshibamba, în minutul 74, în timp ce golul oaspeţilor a fost înscris, în minutul 89, de Everton. Autorul golului lui NEC Nijmegen, Tshibamba, a fost eliminat de pe teren în minutul 75.
Mario Been, tehnicianul formaţiei NEC Nijmegen, a utilizat în această partidă următoarea formulă de echipă: Babos – Otten, Wisgerhof, El-Akchaoui, Dani Fernandez – Sibum, Radomski (Schone ’72), Davids, Bouaouzan (Tshibamba ’63) – Van Beukering (Pothuizen ’79), Ntibazoukiza.
În prima manşă a turului I al Cupei UEFA, Dinamo Bucureşti a pierdut meciul din deplasare cu NEC Nijmegen, scor 0-1. Returul se va disputa pe 2 octombrie, pe stadionul din „Ştefan cel Mare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...