15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii vor să recupereze punctele în Trivale

Oltenii vor să recupereze punctele în Trivale

Mircea Bornescu a reuşit sâmbătă să închidă poarta Ştiinţei, însă la final s-a declarat dezamăgit de scor. „Nu ştiu dacă este un rezultat mincinos. Am avut ghinion, nu am înscris, iar fotbalul se joacă pe goluri. Braşovul este o echipă foarte puternică, bine organizată, se vede mâna unui antrenor bun, cum este Răzvan Lucescu“, a spus Bornescu. Cât priveşte prestaţia veteranului Bogdan Stelea, „Jose“ a comentat: „A apărat foarte bine, nu degeaba a fost portarul echipei naţionale atâta timp. Mi-aş dori să ajung la 40 de ani să apăr ca Bogdan. Îl invidiez, e într-o formă extraordinară“.
Nici atacantul Florin Costea nu şi-a ascuns amărăciunea de a fi ratat victoria contra braşovenilor. „Meritam să câştigăm după ocaziile pe care le-am avut. Nu seamănă nici un meci cu altul. Braşovul a venit după un punct şi, din păcate, l-a obţinut. Sperăm să obţinem cât mai multe puncte în meciurile care urmează“, a spus Costea, care a marcat un singur gol pentru Universitatea în acest campionat, cu Farul (scor 3-2).
Prima partidă în care alb-albaştrii pot recupera punctele pierdute cu FC Braşov este cea de la Piteşti, cu FC Argeş (vineri, ora 19.00). Un meci în care Andrei Prepeliţă se întoarce acasă ca adversar al echipei din Trivale. „Cu FC Braşov nu a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre. Păcat că nu am reuşit să legăm victoria de la Urziceni. Poate în partida cu FC Argeş vom izbuti să recuperăm aceste puncte, după care va urma o serie de meciuri puţin mai uşoare“, a afirmat Prepeliţă, care este convins că va fi primit cu ostilitate la Piteşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS