17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii n-au timp de braşoave

Oltenii n-au timp de braşoave

Universitatea vrea să continue evoluţia bună de la Urziceni cu o victorie împotriva elevilor lui Răzvan Lucescu.

După cele două înfrângeri consecutive în faţa „câinilor roşii“ şi a Timişoarei, de luni seară, Craiova savurează victoria Ştiinţei lui Napoli în faţa liderului Unirea Urziceni, detronarea echipei lui Dan Petrescu de pe primul loc petrecându-se neaşteptat de simplu. Ceea ce n-a reuşit Hamburg a reuşit Craiova, aceasta a fost opinia oamenilor de fotbal. Pe lângă cele trei puncte câştigate, foarte importante pentru obiectivul Universităţii, echipa a mai câştigat enorm la capitolul moral, destul de şifonat după partida cu Timişoara. În acest context favorabil, oltenii vor să-l pună la zid astăzi şi pe Răzvan Lucescu, a cărui echipă, nou-promovată, a lăsat o impresie bună în acest început de campionat. Să nu uităm că FC Braşov era, până luni seară, singura formaţie care izbutise să învingă revelaţia Unirea Urziceni în primele şapte etape de campionat.
Craiova mai are astăzi încă un atu, revine Mitchell şi, posibil, Wobay, două rotiţe importante în jocul oltenilor. În schimb, Dilevski este incert, el alegându-se cu o fractură de piramidă nazală la meciul cu Urziceniul. Finanţatorul Ştiinţei s-a împăcat cu primarul urbei, rămânând să găsească o cale amiabilă şi pentru împăcarea cu suporterii, unii continuând să-l acuze pentru politica faţă de ei, dar şi pentru altele.

Luţu: Cu FC Braşov trebuie repetată istoria de la Urziceni

Din Kazahstan, Ionuţ Luţu este cu gândul tot la Ştiinţa. „Universitatea mea dragă trebuie să repete istoria de la Urziceni, adică să bată şi pe FC Braşov. Sunt convins că aşa va fi! Sunt alături de băieţi, le urez baftă, iar ei să se gândească şi la mine… Şi eu am nevoie de baftă în acest weekend, echipei mele, Zhetysu Taldykorgan, îi trebuie neapărat o victorie. Chiar dacă am fost în Craiova în urmă cu aproape o lună, mi-e dor de acasă!“, a spus ieri „Hagi-Luţu“. În timp ce patronul Braşovului, Ioan Neculaie, a încercat un fel de adormire a adversarului – declarând că echipa sa nu are mari pretenţii de la acest meci -, antrenorul Răzvan Lucescu a fost la obiect. El a recunoscut că FC Braşov vine în Bănie pentru a continua seria rezultatelor pozitive, catalogând meciul ca fiind unul „delicat“. Lucescu junior a ţinut să puncteze că între el şi Craiova „nu a existat decât respect“, neuitând probabil faptul că Adrian Mititelu, asumându-şi un risc, l-a dorit antrenor al Ştiinţei când el abandonase fotbalul. Căpitanul braşovenilor, Ilyeş, este suspendat, iar Buga şi Măldărăşanu sunt incerţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

29 COMENTARII