12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon, agentul 007 de la CSM Vâlcea

Artimon, agentul 007 de la CSM Vâlcea

Alin Artimon, al şaptelea tehnician din istoria echipei CSM Vâlcea, a venit în Zăvoi cu gândul de a promova. Timişoreanul a fost prezentat ieri oficial, lăsând o impresie bună încă de la primele declaraţii. „Îmi voi asuma toate rezultatele, şi pe cel de sâmbătă cu Universitatea Cluj. De la mine nu veţi auzi scuze de genul a fost prea scurt timpul, am găsit echipa nepregătită sau încă nu am găsit formula ideală. Ştiu că timpul nu lucrează cu mine, că trebuie să schimb din mers, iar rezultatele să vină repede. Mai ştiu că CSM Vâlcea este un club fierbinte în ceea ce priveşte tehnicienii, sper ca eu să reuşesc să infirm regula şi să rezist cât mai mult la cârma acestei formaţii“, a afirmat fostul antrenor de la Forex Braşov. Acesta crede că obiectivul propus, promovarea, va fi greu de realizat, dar nu imposibil.
Artimon a văzut meciul de Cupă câştigat de CSM la Severin, dar încă nu s-a decis pe ce unsprezece va miza în meciul cu Universitatea Cluj. „Nu îţi poţi da seama de prea multe după o singură partidă, mai ales că la Severin au jucat fotbaliştii mai puţin folosiţi în această ediţie de campionat. Pentru partida cu Universitatea voi miza mult pe inspiraţia secundului Mitică Teleşpan, Domnia sa ştie bine în ce formă sunt jucătorii. Nu sunt adeptul unui unsprezece de bază. Îmi place să creez concurenţa. În teren vor juca fotbaliştii pe care-i simt în formă, care pot interpreta registrul tactic propus pentru fiecare meci. La mine este o regulă: începând cu fiecare zi de joi pregătesc la obiect partidele, adică în funcţie de adversarul pe care îl întâlnim, după ce vizionăm înregistrările cu formaţia respectivă“, a precizat tehnicianul bănăţean.
Alin Artimon speră ca la Vâlcea să i se spargă toate ghinioanele. „Nu sunt un antrenor norocos. Ce am făcut până acum a venit numai prin muncă. Nu mi s-a întâmplat să fiu salvat după goluri marcate în ultimul minut. Din contră, am avut tot felul de ghinioane despre care nu vreau să mai vorbesc“, a încheiat noul tehnician din Zăvoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS