26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRevenire cu probleme pentru Chivu

Revenire cu probleme pentru Chivu

Căpitanul tricolorilor, Cristi Chivu, a jucat primele sale minute din acest sezon, după operaţia pe care a suferit-o la umărul stâng la sfârşitul lunii iunie, în meciul pe care Internazionale Milano l-a câştigat duminică, în deplasare, în faţa formaţiei AC Torino, cu 3-1. Deşi efectuase doar patru antrenamente, Chivu a evoluat pentru Inter toate cele 90 de minute ale partidei din etapa a 3-a de la Torino.
Presa italiană a scris că fundaşul român a avut o prestaţie modestă în meciul de duminică, fiind considerat vinovat la golul marcat de Torino. Căpitanul tricolorilor a primit totuşi o notă mare, 6,5, din partea cotidianului Il Giornale, care a scris: „Chivu a evitat contactele la primul său meci după operaţia la umăr“.
La rândul său, agenţia Datasport i-a acordat nota 5,5 lui Chivu: „Este clar că românul nu este în formă. Nu a mai urcat în ofensivă, iar în apărare s-au văzut unele lacune. La golul torinezilor s-a lăsat depăşit mult prea uşor de Abbruscato“.
Şi publicaţia Il Sussidiario i-a acordat nota 5,5 internaţionalului român: „Chivu a fost nesigur pe fază defensivă, iar Torino a insitat în zona lui. Are o mare parte de vină la golul marcat de Abbruscato“.
Chivu s-a declarat încântat că a trecut peste momentele dificile şi a putut reveni pe gazon, încheindu-şi astfel lunga perioadă de inactivitate. „Sunt fericit că am trecut peste momentele dificile. Am fost operat, apoi am avut probleme musculare, care m-au ţinut departe de gazon. Este bine că, după doar patru antrenamente, am reuşit să joc un meci oficial“, a spus Chivu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII