16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii atacă Bacăul cu improvizaţii

Gorjenii atacă Bacăul cu improvizaţii

Energia Pandurii Târgu Jiu încearcă să câştige cu Bacăul fără nici un inter dreapta, atât Mazilu, cât şi Stoianovic fiind accidentaţi.

Echipa lui Sorin Toacsen va întâlni astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, pe Ştiinţa Dedeman Bacău, joc din cadrul etapei a 4-a din Liga Naţională. Fiind învinsă etapa trecută, pe teren propriu, de Dinamo, gruparea gorjeană speră să recupereze cele două puncte la Bacău în ciuda numeroaselor probleme de lot. Ambii interi dreapta sunt accidentaţi şi nu vor face deplasarea în Moldova, pe lista incerţilor figurând şi extremele Florea şi Enache. „Trebuie să învăţăm mai multă psihologie pentru a putea face în aşa fel încât să motivăm la fiecare meci jucătorii, care au nevoie de susţinere morală. Am avut probleme toată săptămâna. Stoianovic are o mică ruptură la gamba dreaptă şi i s-a recomandat o pauză de 10-14 zile. Sperăm să fie apt la meciul cu Suceava. Jean Mazilu este cu genunchiul umflat şi a jucat bine prima repriză cât a fost sănătos, fără dureri, dar odată cu înaintarea în joc i s-a umflat genunchiul, a intervenit oboseala şi nu a mai avut randamentul din primele minute. Florea a avut o lovitură la genunchi, Enache răcit şi aşa mai departe. Stoianovic şi Mazilu nu vor face deplasarea la Bacău. Mergem mai departe chiar dacă avem probleme. Vrem să câştigăm, deşi Bacăul este o echipă de top din România“, a spus Toacsen.

Panduri fără spirit de învingători

Tehnicianul echipei Energia, Sorin Toacsen, admite că echipa sa traversează o perioadă de criză, însă nu de anvergura celei din sezonul trecut, când formaţia din Târgu Jiu s-a bătut la retrogradare. Gruparea gorjeană suferă la capitolul omogenitate, însă nici jucătorii nu au demonstrat spirit de sacrificiu în aceste prime etape.
„Nu ştiu dacă am depăşit perioada de criză. Situaţia nu seamănă cu cea din sezonul trecut, pentru că avem o echipă mult mai bună, dar din păcate ne lipsesc, în momentele decisive, concentrarea şi omogenitatea. Nu mi-a fost teamă niciodată de adversari, doar de jucătorii mei. De ei îmi este teamă, dar când această teamă va dispărea sau se va diminua atunci jocul echipei se va schimba. Avem jucători buni, dar nu avem spirit de echipă, de învingători, de luptători care dau totul pe teren. Chiar dacă pierzi trebuie să se vadă sacrificiul, şi nu lipsa de combativitate. Nu sunt pregătiţi psihic ca să poată depăşi aceste momente dificile din timpul meciurilor“, a încheiat antrenorul pandurilor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII