14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia a câştigat barajul cu India

România a câştigat barajul cu India

România şi-a păstrat locul între cele mai bune 16 formaţii de tenis din lume, după ce a învins cu scorul de 4-1 echipa Indiei, la Bucureşti, în barajul de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis.
Victor Hănescu l-a învins ieri pe indianul Prakash Amritraj şi a adus punctul decisiv pentru echipa României. Victor s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 6-3, 6-1. „Este un pas mare pentru noi, mai ales că am jucat cu o echipă tânără şi fără Andrei Pavel. Este important pentru Victor Crivoi şi pentru Adrian Cruciat, care sunt la început. Suntem fericiţi că ne-am făcut treaba bine, aici la Bucureşti“, a afirmat Victor Hănescu.  Românul a vorbit şi despre punctele slabe ale echipei României de Cupa Davis: „La dublu încă nu avem o pereche sudată. Totuşi, Cruciat şi Tecău au jucat bine la primul lor meci oficial împreună“.
În prima zi a întrecerii, Victor Crivoi l-a învins cu 7-5, 5-7, 6-2, 6-2 pe Prakash Amritraj, în timp ce Victor Hănescu s-a impus cu 6-3, 6-1, 6-0 în faţa lui Smodev Devvarman. India a câştigat partida de dublu de sâmbătă, după ce Horia Tecău şi Adrian Cruciat au pierdut în faţa indienilor Leander Paes şi Mahesh Bhupahti, scor 4-6, 6-7(0), 4-6.
În ultimul meci al întâlnirii, Victor Crivoi l-a învins pe Somdev Devvarman, scor 4-6, 7-5, 6-3. Acest joc s-a disputat după sistemul „două seturi din trei“, deoarece indiferent de rezultatul ei, învingătoarea nu mai poate fi schimbată. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS