Acasă Sport Municipalul intră în reparaţii

Municipalul intră în reparaţii

-

Meciul din Cupa României dintre FC Drobeta şi CSM Râmnicu Vâlcea, programat pe 24 septembrie, de la ora 16.00, va fi ultimul din această toamnă susţinut de echipa lui Iulian Mihăescu la Severin. Stadionul „Municipal“ va intra într-un proces de modernizare care implică schimbarea gazonului, reabilitarea tribunelor, unde vor fi montate 10.000 de scaune, a vestiarelor, dar şi refacerea pistei de atletism. Firma care a câştigat licitaţia este aceeaşi care a refăcut suprafeţele de joc ale arenelor pe care evoluează Steaua, Rapid, FC Timişoara, FC Argeş, CSM Vâlcea sau FCM Focşani.
Luna trecută, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, s-a deplasat la Vâlcea, pentru a studia stadionul din Zăvoi, declarându-se încântat de modernizările de acolo. Din câte se pare, FC Drobeta va evolua din octombrie la Motru, după ce va primi acceptul FRF, şi speră să revină pe propria arenă în luna aprilie 2009.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dispar medicii veterinari

În zece ani, numărul medicilor veterinari concesionari, singurii care execută vaccinările obligatorii, supraveghează sănătatea animalelor plus alte atribuții, s-a redus cu aproape...