21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHamilton ştie ce nu trebuie să facă

Hamilton ştie ce nu trebuie să facă

Pilotul Lewis Hamilton a spus că n-ar trebui să mai facă nici o greşeală dacă vrea să devină campion mondial în Formula 1. Britanicul de 23 de ani aşteaptă cu nerăbdare hotărârea FIA (22 septembrie) la apelul înaintat de McLaren contra penalizării sale cu 25 de secunde, de la Spa (MP al Belgiei), care l-a privat de primul loc. „Cu siguranţă, nu-mi pot permite alte greşeli. Singapore este un circuit de noapte, nici unul dintre noi nu l-a mai experimentat înainte, dar asta este. Trebuie să mă împac cu ideea sacrificiilor făcute pentru ultimele patru curse“, a spus Hamilton, aflat în fruntea clasamentului, cu un singur punct înaintea brazilianului Felipe Massa. „Sunt încrezător în capacitatea mea de a câştiga campionatul“, a încheiat Hamilton.

Raikkonen aşteaptă o minune

Pilotul echipei Ferrari, Kimi Raikkonen, campionul mondial en-titre, a afirmat că îşi poate păstra titlul doar dacă se va produce o minune, ţinând cont de diferenţa de 21 de puncte care îl separă de ocupantul primului loc în clasament, Lewis Hamilton. „Încă nu s-a terminat, dar este evident că e nevoie de un miracol pentru a câştiga din nou titlul de campion mondial. Acest sport poate fi greu de digerat. Am o serie prea lungă de curse fără victorie“, a spus Raikkonen.
Pilotul finlandez a câştigat titlul de campion mondial anul trecut, în ultima cursă a sezonului, iar acum se află pe locul patru în clasament, cu 57 de puncte, după britanicul Lewis Hamilton (78), brazilianul Felipe Massa (77) şi polonezul Robert Kubica (64). Până la finalul sezonului au rămas patru curse de disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS