18.3 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReşiţa, teritoriu interzis pandurilor

Reşiţa, teritoriu interzis pandurilor

Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut, scor 26-22, pe terenul candidatei la titlu, UCM Reşiţa, spectacolul handbalistic de pe teren fiind influenţat de prestaţia jalnică a arbitrilor hunedoreni Viorel Mokani şi Laurenţiu Pop.
Aceştia au fragmentat des jocul, au dictat 13 eliminări de două minute şi două cartonaşe roşii, lui Ciubotariu şi Irimescu de la gazde, dar şi 12 lovituri de la şapte metri în contul echipei lui Aihan Omer, opt dintre acestea fiind transformate.
Antrenorul grupării gorjene, Sorin Toacsen, a fost la înălţime, paradele sale ţinând Energia în „cărţi“ pentru o surpriză până la final. Pentru panduri au punctat: Păiuş (2 goluri), Truică (2), Popescu (1), Apolzan (2), Enache (1), Florea (1), Stojanovic (4), Murtaza (3), Mrakic (2) şi Stanciu (4), în timp ce pentru reşiţeni cel mai bun marcator a fost Pasic, cu şapte goluri, toate din lovituri de la şapte metri.
„Nu puteam mai mult în situaţia în care am avut parte de un arbitraj ostil. Cei doi arbitri au stricat jocul. Reşiţa a avut opt goluri din lovituri de la 7 metri, iar asta spune mult. Acum rămâne să ne concentrăm pe meciul cu Dinamo“, a spus Toacsen.
De partea cealaltă, antrenorul reşiţenilor, Aihan Omer, s-a bucurat de victorie, nu şi de maniera în care a fost obţinută: „Cel mai important este rezultatul. Am întâlnit un adversar foarte motivat, dornic de victorie. Mereu meciurile cu Târgu Jiu au fost spectaculoase şi echilibrate, cu emoţii pe final“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS