13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Yves Rossy, omul zburător

Zborul este unul dintre cele mai vechi vise ale omului. Spre deosebire de semenii săi, care s-au limitat la zborul cu avionul sau cu alte aeronave, pilotul francez Yves Rossy a decis să încerce să zboare folosindu-se de două aripi speciale, pe care şi le-a fixat pe spate. Echipat cu un propulsor de dimensiuni mici şi foarte uşor, el s-a lansat dintr-un avion de la înălţimea de 2.500 de metri, deasupra oraşului Saint-Hilaire-du-Touvet. După zborul său, pilotul francez a fost poreclit de localnici „îngerul hi-tech“.

Cu tatuajul la expoziţie

Un elveţian şi-a vândut tatuajul de pe spate, realizat de un artist contemporan, contra sumei de 150.000 de euro. Noul proprietar al desenului este un colecţionar de artă nonconformist din Germania. Acesta va putea expune noua sa achiziţie împreună cu „suportul“ său uman de trei ori pe an. În plus, purtătoarea de cuvânt a Galeriei de Pury & Luxembourg din Zürich a precizat că noul proprietar va moşteni opera imprimată pe piele în cazul decesului „purtătorului“, pe numele său Tim Steiner. Muzicianul de 31 de ani a fost nevoit să stea nemişcat timp de 35 de ore, pentru ca artistul belgian Wim Delvoye să îşi poată tatua opera. La final însă, aşteptarea i-a fost răsplătită, artistul creând un inedit tatuaj reprezentând-o pe Fecioara Maria. Suma de 150.000 de euro urmează să fie împărţită de artist, galerie şi purtător. Opera va fi expusă pentru prima dată săptămâna viitoare în Singapore şi în Shanghai.

Hugh Grant, din nou îndrăgostit

Starul britanic Hugh Grant pare să îşi fi revenit după eşecul relaţiei sale cu Jemima Khan. După cum informează Corriere.it, actorul a fost surprins în compania unei frumoase tinere de 27 de ani. Din câte se pare, aceasta se numeşte Catherine Fulmer şi este un fost model, care a îmbrăţişat cariera de designer vestimentar. Cei doi amorezi au fost surprinşi în ipostaze tandre atât pe plajă, cât şi la un eveniment monden. Purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat relaţia, el precizând că Hugh şi Catherine s-au cunoscut la o petrecere. Apropiaţii actorului speră ca noua cucerire a lui Grant să îl convingă pe acesta să se aşeze în sfârşit la casa lui. El s-a mai aflat la un pas de altar, alături de fosta sa iubită, Liz Hurley, cu care a avut o relaţie de 13 ani, şi cu Jemina Khan, alături de care a rezistat trei ani.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS