16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChimia Craiova a ieşit din Cupa României

Chimia Craiova a ieşit din Cupa României

Ultima reprezentantă a Băniei în Cupa României (competiţie în care se află, deocamdată, doar echipele din eşaloanele inferioare), Chimia Craiova, a părăsit „întrecerea KO“ după ce a fost învinsă, marţi după-amiază, pe teren propriu, de Minerul Mehedinţi. Gruparea din seria a 5-a a Ligii a III-a s-a impus cu 3-0 în faţa trupei pregătite de Gigi Ciurea, golurile mehedinţenilor fiind marcate de Drăcea, în prima repriză, Văcaru şi A. Şerban, în partea secundă.
Dintre formaţiile oltene au mai reuşit calificarea în faza a IV-a a Cupei României FC Caracal şi Minerul Mătăsari, colegele „chimiştilor“ în seria a 4-a a eşalonului trei. Caracalenii lui Daniel Mogoşanu s-au impus cu 4-2 pe terenul celor de la FC Balş, după un meci încins, decis pe final, când gazdele au rămas în inferioritate numerică. Precup a înscris pentru oaspeţi din penalti, stabilind scorul pauzei, FC Balş egalând tot din lovitură de pedeapsă, prin Matei. Militaru a făcut 1-2, Trepăduş a egalat, iar Bobonete şi Koko, ultimul în prelungiri, au stabilit scorul final. Şase goluri s-au marcat şi la Caransebeş, însă toate în contul oaspeţilor, Minerul Mătăsari învingând CS Scorillo graţie reuşitelor lui I. Popescu (2), Lăcătuşu (2) şi Ungureanu (2).
În faza a patra a Cupei României, programată pe 9 septembrie, vor fi prezente 56 de formaţii: cele 20 de învingătoare din runda a treia şi cele 36 de echipe din eşalonul secund. Câştigătoarele urmează să se lupte între ele pe 24 septembrie, pentru calificarea în şaisprezecimile de finală, fază în care îşi vor începe aventura şi cele 18 grupări din Liga I (15 octombrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS