15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBorcea susţine că Ştiinţa este imprevizibilă

Borcea susţine că Ştiinţa este imprevizibilă

Preşedintele executiv al „câinilor roşii“ a afirmat că Dinamo are cel mai bun lot din România şi că oltenilor le va fi foarte greu să plece neînvinşi din Ştefan cel Mare.

– Finanţatorul Craiovei, Adrian Mititelu, se teme de arbitraj în Ştefan cel Mare. Dumneavoastră de ce vă temeţi în acest meci de acasă al lui Dinamo?
– Echipa Craiovei este imprevizibilă… Nu mă interesează cine arbitrează acest meci. Dovadă este faptul că Dinamo, de la începutul acestei ediţii de campionat, a fost dezavantajată tot timpul. Am mai vorbit de acest subiect, nu are rost să repet.
– Craiova este pe val, a ţinut în şah pe campioana en-titre, CFR Cluj, la ea acasă, vine acum în Ştefan cel Mare să nu piardă, dorindu-şi, de fapt, toate cele trei puncte. Cum îi veţi contracara pe olteni?
– Este foarte greu ca oltenii să obţină un punct tocmai în Ştefan cel Mare. Avem o echipă experimentată şi un lot valoros, cred că Dinamo are cel mai bun lot în prezent din campionatul Ligii I al României. Cum spuneam, este foarte greu pentru Universitatea să plece neînvinsă din Ştefan cel Mare. De o victorie a Craiovei pe terenul nostru nici nu poate fi vorba!

Rednic va sta doi ani antrenor la Dinamo

– Se zvoneşte că antrenorul Mircea Rednic joacă meciul cu Universitatea Craiova cu un fel de sabie a lui Damocles deasupra capului. E reală informaţia?
– Nu este adevărat. Antrenorul Mircea Rednic are contract cu Dinamo pentru doi ani şi va sta doi ani!
– Adică, după înfrângerea din Giuleşti nu l-aţi somat pe Rednic?
– Nu.
– Sâmbătă, în Ştefan cel Mare, financiar vorbind, Dinamo, cu un buget de 26 de milioane de euro, joacă împotriva unei echipe, Craiova, cu doar trei milioane de euro, o diferenţă care în clasament, după aceste cinci etape, este de doar două puncte, adică nu întotdeauna joacă numai banii, ce ziceţi?
– Alta va fi diferenţa la sfârşitul campionatului 2008/2009. Zic că va fi foarte mare.
 
Formaţia o face antrenorul, nu eu

– Fostul jucător al Universităţii, Moţi, va juca în acest derbi Dinamo – Craiova?
– Nu este problema mea cine joacă titular sau cine va fi rezervă, antrenorul Mircea Rednic a decis – şi va decide – formaţia. Şi asta cred că s-a văzut clar la Dinamo. Ca atare, despre formaţie întrebaţi-l pe antrenor, nu pe mine.
– Va pleca Moţi în Italia, aşa cum se tot vorbeşte?
– Nu, Moţi nu va pleca, aşa cum se tot vorbeşte prin România.
– Chiar şi presa din Italia „vorbeşte“ de posibila plecare a lui Moţi…
– Am spus că nu va pleca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII